Испанският гранд Реал (Мадрид) определено държи на дисциплината. Местните медии публикуваха списък с наказанията по вътрешния правилник, разделени в няколко категории.

Всички играчи да длъжни да бъдат в базата поне 45 минути преди началото на тренировката, като пет минути закъснение струват 200 евро, а всеки следващи 5 се таксуват по 500 евро. Пропускане на тренировка бз предупреждение или по неуважителни причини пък струва 3000 евро.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Строги са правилата и за използване на мобилни телефони в съблекалнята или на местата за почивка и възстановяване. Нарушаването на правилото струва 250 евро, а при повторно - още 1000 евро.

Всеки "бял" футболист е длъжен да минава през кантара поне веднъж седмично, а ако не го направи, глобата е 250 евро. Ако все пак се премери и бъде констатирано наднормено тегло - санкцията е 1000 евро. Толкова струва и напускането на града без да бъде информиран треньорът или човек от клуба. Дори даден играч да е тежко контузен и да няма как да играе, той е длъжен да бъде в Мадрид.

Леко контузените пък са длъжни да бъдат в съблекалнята преди мач, да го изгледат от трибуните и да останат поне 10 минути след края му.