Най-скъпият футболист в историята Неймар продължава да се надява на завръщане в Барселона, а Реал (Мадрид) също следи ситуацията около него и ще отправи последна оферта, след като още в началото на лятото той обяви открито желанието си да напусне ПСЖ. Треньорът на френския шампион Томас Тухел обаче е на път да изиграе ключова роля за бъдещето на бразилския нападател. Германският специалист е взел категорично решение, че няма да позволи на Неймар да си тръгне, ако ръководството не привлече негов заместник. Считаше се, че клубът също иска раздяла с бразилеца, но не и наставникът на тима.

Както е известно, бразилската звезда пропусна втори пореден мач за парижани, а официалната причина е, че той е назад с подготовката си и не е в оптимална форма. В негово отсъствие френският първенец загуби с 1:2 при визитата си на Рен.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

“Неймар няма да напусне, ако не вземем друг играч на неговото място. Това е невъзможно. Нещата са ясни – ако той остане, ще имаме в негово лице играч, който ще ни помогне да печелим”, категоричен е Томас Тухел.

„Винаги казвам едно и също. Трансферният прозорец затваря след повече от десет дни, а вие си мислите, че всичко ще се реши утре или вдругиден. Какво мисля аз не е важно. Неймар не игра, защото не тренира с останалите. Това е ситуацията и нищо не се е променило”, добави германецът за липсата на Неймар срещу Рен.