Английски тотоманиак щеше да направи голям удар в събота, но беше прецакан от ВАР. Човекът, който се представя в „Туитър“ с името Рос, заложил 25 пенса и трябвало да получи 45 000 паунда. Единствената издънка станала на мача между Манчестър Сити и Тотнъм (2:2) в събота.

Рос заложил на пет мача, в които двата отбора трябвало да вкарат поне по един гол във всяко полувреме. Сумарният коефициент е бил 185 327/1. Сред успешните му прогнози били равенството на Питърбро с Ипсуич (2:2), на Сток Сити с Дарби Каунти (2:2), на Барнзли срещу Чарлтън (2:2) и победата на Донкастър над Флийтууд (3:2).

Късметът го споходил, когато Чарлтън реализира дузпа в последната минута във вратата на Барнзли. По всичко изглеждало, че сполуката продължава и на дербито между Манчестър Сити и Тотнъм.

„Гражданите“ водеха с 2:1 през първото полувреме, а „шпорите“ върнаха един гол през втората част. В края Габриел Жезус се разписа победно за Манчестър Сити и Рос бил на върха на щастието, когато ВАР отмени попадението на бразилеца заради игра с ръка на Аймерик Лапорт.

Тотоманиакът публикува в „Туитър“ целия си фиш и написа: „Представете си ВАР да ви отнеме 45 000 паунда.