Валери Божинов и Биляна Дол се сдобриха, стана ясно от техни коментари в социалните мрежи. Новината беше потвърдена от футболиста, който се очаква отново да заиграе в Ботев (Враца).

Сръбската красавица публикува кадър в "Инстаграм", на който позира с огромна кутия, пълна с шоколадови изделия. Божинов пък за изненада на почитателите й, коментира снимката със сърчица, както правеше по-рано.

"Да, събрахме се с Биляна!", потвърди пред TrafficNews Валери, който от много време насам избягва да коментира личния си живот. 

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Припомняме, че преди месец Биляна публикува емоционална изповед за раздялата им. "Аз и Валери вече не сме заедно. За съжаление, нашето общо пътуване приключи, което за мнозина изглеждаше като сън. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях с него, когато падаше и когато се връщаше на върха, дори в Китай бях до него. Но очевидно и това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни от това. Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, но неговите болни инстинкти и необходимостта да ги задоволи ме нараниха като жена.

Пожелавам му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя безусловно като Биляна Дол. Край!", написа тогава Биляна.