Битката между Кристиано Роналдо и Лео Меси на футболния терен е ожесточена. По всичко личи обаче, че няма проблем във взаимоотношенията между нежните половинки на двете футболни звезди. 

Дъщерите на португалеца Алана Мартина и Ева са истински... принцеси. И като такива се придвижват с коне. Или по-точно с понита, който отговарят на ръста на двете малки 2-годишни красавици. Това става ясно от любопитно видео в социалната мрежа.

Заедно с половинката на футболиста Джорджина, дъщерите на звездата на Ювентус се наслаждават на последните слънчеви лъчи за 2019 г. И Алана Мартина, и Ева в момента се учат да говорят, като повтарят чути думи. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

И докато на футболния терен и в класациите за награди се води истинска война между Ронално и Лионел Меси, то между Джорджина и половинката на аржентинеца Антонела явно отношенията са по-приятелски. Госпожа Меси беше една от първите, които харесаха симпатичните снимки в социалната мрежа.

Роналдо отсъства от семейното забавление, тъй като се подготвя за важното предизвикателство пред Юве в Шампионската лига. Италианският гранд гостува на Байерн Леверкузен в последен мач от груповата фаза утре (11 декември).