Петкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е забил фитнес модел Зара Елис по време на партито за 40-ия рожден ден на американския комик Кевин Харт в Лос Анджелис.

34-годишният пилот на Мерцедес е отишъл на партито с тузарско Ферари за 2,4 милиона паунда, но си е тръгнал с Зара Елис и нейния джип Range Rover Evoque.

По пътя към дома на брюнетката с пищно дупе, двамата са направили спирка на бензиностанция, където Хамилтън като кавалер е напълнил резервоара на джипа.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Зара Елис е изключително популярна в социалната мрежа „Инстаграм“, където има над 1 милион последователи. Преди години й се приписваше връзка със звездата на леката атлетика Юсеин Болт.

Американката, която преди известно време е арестувана, тъй като се съблече на обществено място заради фотосесия, е поредната жена, която се свързва с Хамилтън след раздялата с Никол Шерцингер през 2015 година след осемгодишна връзка.

За последните четири години пилотът на Мерцедес беше спряган за гадже на Барбара Палвин, Уини Харлоу, Кендал Дженър, Риана, Ники Минаж, Рита Ора и София Ричи.