Новият национален селекционер на България Лотар Матеус продължава да бъде основна тема за таблоидите в Германия. Специалистът редовно попада на жълтите страници на изданията заради бурния си личен живот и завоеванията на нежния фронт. Репортер на авторитетния “Билд” хвана Матеус и последната му съпруга Лиляна на гала вечер в Милано, организирана от Хайди Клум. Медиите побързаха да обявят раздялата между двамата заради изневяра на украинската красавица, но изглежда Матеус е решен да прости за действията на жена си.

“Преди година всичко бе различно, двамата се целуваха и вървяха под ръка. Сега нещата са различни. Усеща се напрежението между двамата. На въпрос дали Лотар е оттеглил молбата си за развод, той не отговори нищо, а тя погледна надолу”, пише “Билд”.

“В момента с Лиляна се разбираме добре, но в последно време бяхме разделени. Хубаво е, че вече разговаряме нормално”, допълва Матеус, който е забелязан, че продължава да носи сватбения си пръстен.
“В момента съм концентриран върху работата си в националния отбор на България. Ще прекарвам много време в София”, завършва селекционерът на националния ни отбор.

Матеус събира националите за първата си тренировка като треньор на България в понеделник от 15,00 часа в Правец./БЛИЦ