Най-скъпият футболист в историята и звезда на ПСЖ Неймар се възстановява от контузия, а през изминалия уикенд реши да напусне френската столица Париж и да отиде в Барселона, където се забавлява с испанския модел Ноа Саес.

27-годишният футболист е извън игра от месец, като за последно игра в контролата между Бразилия и Нигерия. Нападателят изгледа победата на ПСЖ с 2:1 като гост Брест от трибуните, след което веднага замина за Барселона, където се е срещнал и със своя добър приятел и играч на каталунците Артур Мело.

Неймар и сексапилната Ноа Саес присъствали на партито, което е организирал Артур, а това вбеси  шефовете на френския шампион.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Ноа Саес е родена в Малага, но живее от известно време в Барселона. Тя сподели снимка с Неймар от хотела, след което и от нощен клуб. Според част от испанските медии двамата дори са имали връзка, докато бразилецът бе играч на каталунския клуб.

Заради контузията си Неймар няма да вземе участие и в приятелските мачове на Бразилия с Аржентина и Южна Корея по време на паузата за националните отбори, но се очаква да бъде готов за игра при възобновяването на клубните мачове след две седмици. Бразилецът изигра пет от досегашните 13 мача на ПСЖ в Лига 1, но има четири гола на сметката си – с по един по-малко от Килиан Мбапе за седем срещи и Мауро Икарди в шест сблъсъка.