Новината за сватбата на дъщерята на Веселин Маринов - Йоана, обиколи националните сайтове у нас, като мимоходом се споменаваше, че младоженецът Евгени Стефанов е родом от Враца и е със солидно образование.

Изданието„Конкурент” ще разкрие повече за неговата фамилия, която също е много популярна поне сред футболната общественост на Северозапада. Сват на естрадната легенда е бившият шеф на ОС на БФС във Враца Цецко Стефанов, който в момента работи като организатор на „Спортни дейности” към „Спортни имоти”. Преди няколко години той бе и изпълнителен директор на Ботев (Враца) и впоследствие администратор на професионалния клуб.

Менделсон! Веско Маринов вдигна тежка сватба!

Цецко Стефанов бе мениджър на култовия някога ФК Враца 2001, който мачкаше наред в областта и стигна до „В” групата. Специалистът тогава даде път на куп младоци, станали популярни по-късно. Сред тях са Ангел Петров, Георги Янев, Юлиян Димитров,  Боби Алексиев, Пламен Ценов, братя Конови, Цветан Андров-Заека и др.

Евгени Стефанов пък бе част от ДЮШ на Ботев /Вр/, където игра рамо до рамо с Цветан Цветанов-Кебапа, Петър Альошев и др. – една от най-силните генерации в школата. Впоследствие Евгени се подвизаваше в страховития дриймтийм на ВиК Враца, който спечели куп трофеи на национално ниво.

Младоженецът е с две висши образования и работи от няколко години в просперираща фирма в София.

Сватбената церемония премина в 5-звездния „Пирин Голф & Кънтри Клуб” край Разлог. Специална агенция се погрижила за пищната украса на тържеството. Целият ресторант бил обсипан с цветя, а ритуалът по подписването на гражданския брак на двамата млади се състоял насред едно от голф игрищата, пред изящна арка, окичена с рози. Свидетели на размяната на халките станали най-близките хора на младоженците, за които организаторите изнесли бели пейки на тревата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

По-късно към същинската част на сватбата се присъединили още приятели и роднини на гостите. Булката ги впечатлила със стилна дизайнерска бяла рокля и късо сатенено болеро в същия цвят.

Веско не пропуснал да поздрави дъщеря си и зетя Евгени с кратка концертна програма и не скрил сълзите си от щастие, докато се любувал на първия им сватбен танц. Един от подаръците му към тях била внушителна 15-минутна заря, която влюбените изгледали гушнати и качени върху малък подиум.