Шокиращи и сензационни разкрития направи британското издание "Дейли Стар" за футболни играчи от английската Висша лига. Колегите от Острова се свързаха с компания, която предлага момичета за ескорт, които пък на свой ред разкриха мръсните тайни на част от клиентите си.

Редица от тях обявиха, че спортистите искат от тях да им бъдат господарки, да ги унижават и ползват като тоалетна. Освен това част от момичетата твърдят още, че използват и секс колани за забавление с футболистите.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Дейли Стар" пък изчисли, че подобни "забавления" носят на фирмата, която предлага момичета за ескорт близо 10 милиона годишно. Вярва се, че един "сеанс", който често се случва на луксозни яхти, струва около 3 хиляди паунда.

"Най-извратеното нещо, което са ме карали да правя, е от футболист. Той накара мен и още две момичета да го ползваме като тоалетна. Не всяко момиче задоволи желанията му, но си заслужаваше финансово и не правихме секс", разказва 21-годишният литовски ескорт Ана.

"Прави ми впечатление, че богатите мъже обичат да бъдат доминирани. Те са ми любими, въпреки че имат пари, имат фетиш към това да бъдат унижавани. Не правиш секс с тези хора. Те просто харесват да правят всичко за жените, за да ги правят щастливи и да бъдат смятани за загубеняци", коментира пък израелксият ВИП ескорт Ксения.
Снимки: Cinderella Escorts