ЦСКА приема Зоря (Луганск) в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е от 20:30 часа на "Васил Левски". Преди мача известният привърженик на футбола Кирил Евтимов посети хотел "Маринела", в който украинците са отседнали, и се срещна с треньора на Зоря Виктор Скрипник и помощника му Веселин Бранимиров. Евтимов от години е близък с българския треньор, който беше в щаба на украинския специалист и във ФК Рига. Както е известно, ЦСКА елиминира латвийците през миналия сезон в Лига Европа.

"Приятелството ми с Бранимиров е от много години - още от времето, когато той играеше в Нефтохимик. Викахме му Варненския Неста", сподели Евтимов пред БЛИЦ СПОРТ.

Кирил спази традицията и подари бутилка марково българско вино на Скрипник с пожелание въпросното да му служи като утеха след поражение от ЦСКА тази вечер. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Бранимиров споделил пред Човека в кадър, че в Зоря са доволни, че ще гостуват на "Васил Левски", а не на "Българска армия", тъй като атмосферата на "Армията" е определена от него като изключително трудна за визита в европейски спор. 

Варненецът подари екип на Зоря на Евтимов и му предостави покана за ложата на украинците на стадион "Васил Левски", но бургазлията въпреки приятелството, е категоричен, че ще подкрепя българския отбор по пътя към плейофа за Лига Европа.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020