Семейната драма на един от най-известните българи в САЩ за пореден път получи голяма популярност, тъй като новият епизод от нея се разигра пред очите на телевизионните зрители. Разводът изглежда все по-близко решение за кечиста Александър Русев и съпругата му Лана.

Двамата бяха поканени да гостуват в шоуто на Джери Лоуър Кинг, което се провежда директно на ринга. Българинът, чието истинско име е Мирослав Барняшев, трябваше да сподели защо не върви брака му. Лана обаче взе микрофона е обяви, че съпругът й иска да двамата да имат само интимни отношения и това не може да продължава така. Тя го обвини и в това, че нашенецът иска да провали кариерата й, поради факта, че желае да имат дете.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Публиката веднага застана на страната на Русев. Лана продължи, заявявайки, че Русев й е изневерил, добавяйки, че това тя е научила от Боби Лейшли. Шоуто стана пълно когато и тъмнокожият боец излезе на ринга. Тогава българинът избухна и започна да бие Лейшли. Русев свали брачната си халка и я пъхна в устата пъхна в устата на врага си.

Тогава Кетрин Джой Пери, както е истинското име на Лана, започна да удря Русев с дървен прът. Това разсея българския кечист и Боби Лейшли се възползва и обърна изхода на схватката си с Русев. Докато пловдивчанинът лежеше на земята, тъмнокожият американец целуна Лана в устата точно над него.

Александър Русев има шанс за отмъщение на 31 октомври на ринга в саудитската столица Рияд, където на стадион „Крал Фахд“ ще се проведе отборна битка. Българинът е част от тима на легендата Хълк Хоган, докато Боби Лейшли е част от групата на Рик Светкавицата.