Световният номер четири в тениса Доминик Тийм се раздели с половинката си Кристина Младенович. Новината, която от дни обикаля публичното пространство, бе потвърдена от австриецът в токшоу.

Причината за края на връзката им е, че като професионални тенисисти двамата непрекъснато пътуват в различни части на света и не могат да прекарват достатъчно време заедно, призна тенисистът.

За раздялата потвърждават и действията на французойката, която изтри всичките им общи снимки от личния си профил в "Инстаграм".

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Както е известно, Кики не подкрепи Тийм на финалния турнир в Лондон, откъдето тръгнаха слуховете за раздора в отношенията им. 

Припомняме, че в неделя Доминик Тийм загуби битката за трофея на финалния Мастърс в Лондон след епичен мач срещу Стефанос Циципас.

Преди дни пък Младенович бе големият герой на Франция в последния ден от финала на „Фед къп“ срещу Австралия. Световната №40 записа изненадата на сблъсъка с успеха си над първата в ранглистата Ашли Барти, а след това изигра ключова роля и при решаващия двубой на двойки.