Григор Димитров е толкова харизматичен човек, че и нищо да не прави, пак ще привлече вниманието върху себе си. Дори не е нужно да играе тенис.

Когато обаче се появи в компанията на 55-годишния певец и продуцент Лени Кравиц, интересът на медиите е гарантиран за няколко дни напред. А когато е с розов пуловер на модно шоу, тогава разпалените дебати дали дрехата му отива или не са сигурни.

Дори модният журналист Дерек Бласбърг остана очарован от външния вид на Григор.

В социалните мрежи пък се разпали дебат дали на Димитров му отива да бъде облечен по този начин и да носи такива бижута. Водещият ни тенисист бе един от звездните гости на модното шоу на Dior и дизайнера Ким Джоунс в Маями и попадна на едно място с много други известни личности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wish that I could fly Into the sky So very high Just like a dragonfly

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

На представянето на есенната колекция на Dior в Маями бе пълно със знаменитости от различни сфери, като българинът сподели няколко минути и с футболната легенда Дейвид Бекъм.

Освен най-добрия ни тенисист и бившия английски национал сред звездите, които посетиха събитието, бяха още Рики Мартин, Белла Хадид, Ким Кардашиян, Травис Скот и Джеймс Блейк.

Иначе дали розовото отива на Григор Димитров е тема, която датира още отпреди година. Тогава бившият №3 събра всички погледи с розовия си екип на Australian Open, a популярният треньор Брад Гилбърт го кръсти „Розовата пантера“.