Треньорът на Царско село Никола Спасов сподели мнението си след двубоя срещу ЦСКА, в който неговите възпитаници загубиха с 0:3. Той видя и негативи, и позитиви в играта на своя тим.

"Получихме бързо един гол и всичко свърши. Футболистите не вярваха, че можем да направим нещо. Поне отвън така изглеждаше. Падна им мотивацията. Тотално разочарован съм след това представяне през второто полувреме. ЦСКА не бяха толкова непреодолими, колкото показва резултатът. На полувремето говорехме, че трябва да продължаваме така и да бъдем агресивни. Получихме бързо първи гол, след което се опитах по някакъв начин да разнообразя играта в нашия отбор. Получихме втори и трети гол. Ще продължим да се готвим и да ставаме по-добри. Позитиви имаше. Играхме спокойно, държахме топката, но това беше. Не мога да си обясня как допуснахме първия гол. Липса на концентрация, увереност и тактическа дисциплина в дадените моменти", каза Спасов.

"Нормално е да имам добри чувства към Черно море. В крайна сметка работата си е работа. Аз работя в Царско село и ще направя всичко възможно да вземем този мач. Ще бъде трудно, защото Черно море е силен отбор", добави треньорът на Царско село.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020