Нападателят на Царско село Венцислав Христов призна, че не вижда голяма разлика между класата на неговия отбор и големите тимове в България. Той коментира поражението с 0:3 от ЦСКА.

"Първият им гол ни обърка. Ако бяхме задържали нулевото равенство, за тях щеше да става по-трудно, а за нас да има пространства напред", започна Христов.

"Според мен малко не ни достига да сме на нивото на големите. Първият гол е малшанс, милиметри. С напредването на времето щяха да се изнервят. Царско село разполага с добри играчи и може да победи всеки един отбор в България", продължи бившият нападател на Берое и Левски.

"Реалистично се надявам да сме в средата на класирането и да не се притесняваме за оставянето си в групата. Както казах, отборът е добър, условията за работа са супер и трябва да работиш и развиваш".

"Подготвени сме за следващия мач. Имаме доста футболисти, които чакат за изява и се надявам да победим. Не знам кога ще стартирам като титуляр. Тренирам усърдно и чакам своя шанс", завърши Христов.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020