Треньорът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров коментира загубата с 0:4 от Левски. Специалистът обърна внимание на втория гол на "сините", който бе от засада на Паулиньо, като сподели мнение, че именно той е прекършил тима му.

"Естествено, че Левски заслужено спечели мача с оглед на това, че разполага с по- класни футболисти. Ние сме млад и неопитен отбор, постепенно градим състава. Закономерно се стигна дотук. Гледайки втория гол в нашата врата обаче, мога да кажа, че силните отбори не заслужават да бъдат подкрепяни по този начин. Такава подкрепа не им трябва. Вторият гол, който получихме, прекърши момчетата. Ние сме един от отборите, които наливаме  свежа кръв в лигата. За шест кръга имаме шест дебютанти", каза Енгибаров.

"Всеки един специалист знае, че отбор не се прави за ден и за два, за седмица. През цялата подготовка бяха други футболисти, много минаха на проби. Нещата се изграждат в движение. Нашият бюджет е най-малкият в елита, един футболист на Левски струва колкото целия ни отбор. Все още търсим определени играчи на определи позиции. С привличането на по опитни футболисти нещата могат да се променят. Виждате, че се опитваме да играем футбол. Трябват ни футболисти като Гъргоров, но те са на изчезване", добави треньорът.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020