Треньорът на последния в родното първенство Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров прие спокойно петата поредна загуба на тима си. "Тигрите" загубиха с 0:2 като гост на Дунав и нямат точка от началото на шампионата.

"На мен лично не е притеснително, че пак паднахме. Мисля, че контузията на Емил Гъргоров се отрази и сами виждате, че по време на мача футболистите, които играят са до 20-годишна възраст. Даваме им път. При всяко положение не сме добре точково, но мисля, че играем с толкова млади футболисти и заслужаваме адмирации.

Статистиката е за другите, на мен не ми повлия. Факт е, че след като Гъргоров се появи на терена стигнахме до положения, а и присъствието му по някакъв начин ни дава повече в нападение. По всяка вероятност дава самочувствие на по-младите.

Аз още в самото начало казах, че Кабов и Димитров са тук, защото имат качество. Минали са през школи, но им трябва време да се адаптират и мисля, че с времето ще допринесат за нивото ни. В efbet Лига няма лесни мачове, но продължаваме напред. Хората, които разбират от футбол, виждат играчите ни и бюджета. Ако имаме по-опитни футболисти, ще изглеждаме по коренно различен начин, но с тези момчета това са възможностите на Витоша", коментира треньорът пред Диема Спорт след срещата.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020