Попълнете търсена ключова дума или фраза

Близък познат на Христо Иванов го попиля заради атаката срещу Виолета Сечкова

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/blizk-poznat-na-khristo-ivanov-go-popilya-zaradi-atakata-sreshchu-violeta-sechkova_news793948.html Blitz.bg

Политикът си позволил да атакува кадърен журналист и мениджър

София, България 17 Ян. 2021, 18:25 2800 прочита 0 коментара
Тези дни един български политик - Христо Иванов - си позволи да атакува един журналист, жена, мениджър. Това написа в профила си в социалната мрежа продуцентът и фотограф Виктор Димчев, който е един от основателите на "Да, България", но бързо напуска разочароващата формация. 

Ето какво още пише той в профила си в социалната прежа: 

"Виолета Сечкова е обаятелно създание. Има вихрена кариера, добрите и злите езици я свързват с успехи или препятствия.

Наскоро Република Корея - държава, известна с железен морал, нрави и обичаи - делегира представителни права на споменатата дама, каквито имат множество важни за междудържавния обмен фигури не само в България, но и из цял свят.

Чудя се какво ли морално право стои зад подобна атака, която едновременно илюстрира една нова версия върху популярен скандал, част от дълга канонада от старовремски компромати срещу премиера на страната ни.

Синтезът от въпросите, които днес обруганата страна представи на онези, които по нощите правят политика през личния живот на хората, е свързан с огледалото, което всеки вижда пред себе си.


Виолета Сечкова с 4 директни въпроса към съпругата на Христо Иванов

Не познавам Виолета Сечкова, нито моралния й кодекс, но познавам Христо Иванов и съм виждал с очите си неговия.

Има неща, които не могат да бъдат обяснени просто. Едно от тях е моралът. Марк Аврелий пише: "Копай навътре! Вътре е изворът на доброто и той може винаги да тече, стига само винаги да копаеш!"

Нищо чудно затова да е целия този опит за изкопаване на дъното."

Тези дни един български политик - Христо Иванов - си позволи да атакува един журналист, жена, мениджър. Виолета Сечкова...

Публикувахте от Виктор Димчев в Неделя, 17 януари 2021 г.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам