Няма основания за оставката на председателя на НС Цвета Караянчева. Цвета Караянчева постъпи правилно, операцията по извеждането беше проведена от НСО, а не от г-жа Караянчева.


Така коментира по Нова телевизия депутатката от ГЕРБ Евгения Ангелова скандала, който Мая Манолова и нейните майки сътвориха в сградата на Народното събрание.

Това беше една пиар акция, която беше изпълнена от г-жа Манолова и използвана от БСП, каза още Ангелова.

Караянчева разобличи лъжи на Антон Кутев за окупацията на парламента

"Подобни гнусни сценарии, които използва опозиция, са отвратителни. Възползвайки се от проблемите на хората да се мъчиш от парламентарната трибуна да извлечеш политически дивиденти, е отвратително.

Г-жа Манолова продължава да спекулира с проблемите на тези хора, за да трупа рейтинг.

Тя даде да се разбере, че ще има среща с представители на майките и ще се опитат да има диалог. По думите й от ГЕРБ се опитват да се срещат с всички, които искат такава и да чуват гражданите, така че техните искания да бъдат взети под внимание. "Ние работим за българските избиратели", каза  Алексиева.

Същото го прави и БСП. Виждайки, че няма да спечелят следващите избори, настройват обществото срещу парламента", заяви от своя страна Юлиан Ангелов от "Обединени патриоти".

Това е поредният хаос, който беше създаден в това Народно събрание. Скандалът е голям, коментира нахлуването на Мая Манолова в бившия партиен дом в сряда червената депутатка Надя Клисурска.

"Смятам, че Цвета Караянчева като лице на тази институция, не си свърши работата и трябва да си подаде оставката", отсече социалистката.

Правите си гнусен пиар, опонира й Ангелов.