"Те са антиваксъри. 25 парчета "идиоти", би добавил главният държавен санитар доц. Ангел Кунчев", разказва Амелия Османова за Родопи24.

"Мои познати. Много яки в „анти“-то във Фейсбук. И в кафенето също. Един обясняваше на „кифла“ как не бива да се ваксинира, докато не роди 3 деца!? Тя, горката, няма акъл едно да отгледа, а той 3 й пожелава.

25-имата не „еб.ват“ коронавируса – нито прогнозите, нито противоепидемичните мерки, а като чуят някой да призовава към ваксиниране и страстно прегръщат стила "Христо Стоичков" – мамата това, мамата в друга поза, че и друг формат.

Уважавам мнението им. И не защото са мои познати, а защото за всеки средноинтелигентен човек е ясно, че категорични оценки за ваксините срещу COVID-19 могат да се дадат едва през 2024 година.
 
И тези мои познати 25 душмани на ваксинирането срещу коронавируса стават бамбашка хора, коренно променени, неузнаваеми Хомо сапиенс през 2021-ва, когато самолетите, с които летят към гурбета, кацнат във Франкфурт, Брюксел, Лондон…

Всеки от тях се оказва и със сертификационен сертификат, и маски носят, и правилата за дистанция спазват, и лоша приказка срещу мерките в дадената държава не продумват.

Изглеждат като чипирани, без да са ги чипирали!

Всъщност, така е не само с ваксините. 

Тук карат колите си бързи, яростни и опасни, ама минат ли от другата страна на ГКПП "Калотина" и стават като пенсионирани германци. Ред и дисциплина, дисциплина и ред", споделя още Амелия.