Орлин Горанов се отрече от брат си?

Орлин Горанов е роден на 8 август 1957 в малкия балкански градец Берковица. Скоро той навърши 52, но годинките не му личат.

Орлин Горанов е роден на 8 август 1957 в малкия балкански градец Берковица. Скоро той навърши 52, но годинките не му личат.

Излъчва аристократизъм и напомня за кавалера, когото всяко момиче иска да срещне в живота си. Винаги е искал да стане лекар. Завършил е паралелка с профил &quot;Двигатели с вътрешно горене&quot;, благодарение на което е не само професионален шофьор, но и сам може да поправи почти всичко по колата си. Съдбата обаче готви друга изненада за него - по време на службата в казармата Орлин и приятели сформират група. Оттогава досега е верен на песента. Превзел естрадата, той решава да се насочи към оперната музика. Тенорът му, толкова рядък глас за България, е брилянтен и не е чудно, че през 1990 година завършва Музикалната академия с оперно пеене. <br /> Орлин и брат му Иван идват на бял свят в Берковица, но от невръстни деца живеят в София. Баща им - покойният вече доц. д-р Александър Горанов, е роден близо до Лъкатник. И тъй като рано остава кръгъл сирак, отраства в сиропиталището в Берковица заедно с двамата си братя - единият полковник в армията, а другият &ndash; актьор във Врачанския театър. Там Горанов-старши се запознава със съпругата си, чиято майка пеела толкова хубаво, че скривала шайбата дори на професионалните изпълнители. Мълвата носи, че делото на живота на доц. Горанов било отглеждането на тиква с гигантски размери. Навремето именитият учен бил натоварен да изследва радиационното въздействие върху някои видове растения - тикви, пъпеши и краставици. След падането на Тато от власт обаче проектът бил замразен. <br /> <br /> Иван Горанов е единственият човек във фамилията, който хвърля петно върху уважаваните си роднини. Според хора, сърбали попарата му, Иван не бил никакъв бизнесмен, а &ldquo;въздух под налягане&rdquo;. Бил пристрастен към хазарта и профуквал всичко припечелено на комар, по бинго зали и казина. Неотдавна той потъна вдън гори тилилейски, за да не бъде открит от хората, които ужилил с незавършен строеж в столичния ж.к. &ldquo;Младост&rdquo;. Измамените дори го дали на прокурор, защото казусът по никакъв начин не можел да бъде разрешен &ldquo;с мирни средства&rdquo;. &ldquo;Не поддържам контакти с този човек. Не желая да имам нищо общо с него&rdquo;, лаконичен бе коментарът на Орлин Горанов. <br /> <br /> За ужас на армията си от фенки изпълнителят на най-красивата българска песен &quot;Светът е за двама&quot; обожава жена си Валя. Популярният певец ревниво пази от любопитни погледи семейството и дома си. Двамата с Валя живеят скромно на 60 квадрата в огромен панелен блок в столицата. Дъщеря им Жаклин, която е кръстена на Джаки Кенеди, учи във Виена.