ГНУСНО
Заплашвали ги, че ще разпространят в интернет техни снимки с малолетни или ще ги натопят на полицията

В Шумен се гласят да посрещнат с камъни и ножове пуснатия на свобода педофил с най-леката мярка - “подписка”, Митко Кунев. Съучастникът му от Бяла Слатина - Кръстин Симеонов, остава в ареста, след като Софийският районен съд прецени, че обвиненията срещу него за организиране на педофилска мрежа са основателни. Родителите на развращаваните момченца са в шок. На бащите и майките не било спестено нищо, показвани им били хардпорно кадри с децата им. Голям проблем на хората е, че не могат да предявят частни искове срещу извратеняците. За нещастие на потърпевшите гаврата с децата им не може да се счете за изнасилване според Наказателния кодекс.

Педофилите са подмамвали хлапетата с обещания за различни екстри, пари и подаръци. На някои от тях е било обяснявано, че ще стават актьори и им е било втълпявано, че разголването е първата стъпка към кинославата.
Симеонов и Кунев влязоха в ареста, след като се е установило, че двамата са се опитали да възстановят в стария му вид закрит преди четири месеца педофилски сайт на бойловърите. Според обвинението те са създавали, разпространявали и държали снимки и филми с порнографско съдържание с участието на малолетни момченца. Според съда може да се направи обосновано предположение, че Кръстин Симеонов е извършил престъпленията, в които е обвинен. В мотивите си съдът посочи, че Симеонов няма да се укрие, но може да извърши друго престъпление, ако бъде оставен на свобода. Кунев нямало да се скрие, реши Темида. Прокуратурата обжалва.
Жертви на педофилите са ставали дечица между 6 и 14 години. По-големите са били подмамвани на входа на няколко клуба за интернет услуги. След шокиращите разкрития на полицията в Бяла Слатина се обмисля забрана въпросните клубове да се посещават от малолетни и непълнолетни. Въвежда се и вечерен час.
На 15 юли 2005 г. антимафиотите от НСБОП получават сигнал, че закрития 4 месеца по-рано сайт на педофилската мрежа, наричаща се “бойловъри”, е възобновен. Спецполицаите влизат в страницата и установяват, че е качен старият й графичен вид, на който се проповядват идеите на “бойловъри”, според които е нормално да се прави секс с малки момчета. Още същия ден антимафиотите спират достъпа до сайта и влизат по следите на педофилите, като няколко месеца по-късно достигат до самоличността на Кръстин Симеонов. Подставено лице се регистрира и започва да си контактува с него. По този начин се установило, че Кръстин търсел избирателно момчета между 12 и 14 години. След като се срещнел с тях, чичкото се превръщал в добра фея и изпълнявал всякакви желания на децата - водел ги на сладкарница, грижел се за тях, научил някои да пушат цигари. Неусетно децата започвали да позират пред фотоапарат, а той им обяснявал, че са актьори и че ще праща снимките им в Холивуд, където непременно щели да ги харесат и да станат като Рамбо от “Първа кръв”. Децата мислели, че вършат напълно нормални неща, дори когато Симеонов се е гаврел с тях. На повечето от кадрите се виждат само хлапета, но са открити и горещи сцени със самия Кръстин. Те недвусмислено показват, че той е имал съучастник, който го е снимал.
По време на първоначалните разпити обаче Кръстин твърдял, че са го снимали самите деца. Той признал всичко, след като били разкрити негови фукни пред близък приятел, на когото показвал последните си фотоси. Засечени са разговори на двамата, в които обсъждали нови форми на секс, като писинга (при него единият от участниците уринирал върху другия).
Кунев имал неблагоразумието да съхрани кореспонденцията си с Кръстин. Двамата открили общите си сексуални интереси и предпочитания в интернет. Уточнява се още колко мъже от България са участвали в педофилската мрежа.
При предишна полицейска акция през март бяха хванати двама други мъже, претендиращи да са създатели на педофилския сайт “Бойлав”. Установява се дали са били свързани с Кръстин. Единият е 22-годишният Г. К. от Габрово, а другият 30-годишният В.П. от София, който заявил пред полицаите, че е журналист и сътрудничи на национален всекидневник. В дома на Г. К. са били открити 100 г марихуана. С ареста на двамата е разбита престъпна мрежа, действала около две години. Маниаците подлагали деца на сексуални издевателства, произвеждали и разпространявали порнографски материали. Повечето от жертвите са били на 9-10 години. Установени са десет деца, участвали в сексуалните извращения, като единият от задържаните е използвал племенника си за стръв.
Преди това го е пуснал на своя приятел и е заснел кадри с двамата. Сборището на извратеняците се намирало в центъра на София, а порнографските снимки и филми са били правени в апартаменти в различни квартали. Маниаците са действали с хладен ум и са предлагали по интернет на заможни господа момченца за забавления. Те се свързвали с тях, като се представяли за деца, а при реална среща пращали някое от сексуалните си завоевания. Отивали с тях на срещата и после изнудвали мъжа, ако реши да се отметне, като му показвали току- що направени снимки.
В повечето от случаите балъците са водени в определен апартамент, където имало монтирана скрита камера. Педофилите заснемали мъжа, оставяли го да се позабавлява и в един момент нахлували при него, за да си поставят исканията.
Преди първата среща те ги баламосвали от името на децата, че това е апартаментът, в който живеят, че родителите им са разведени и майката е на работа.
Запознати с разследването твърдят, че сред рекетираните е имало и имена на политици, но те щели да бъдат скрити, тъй като нямало доказателства да са вършили нещо нередно?! Педофилите не били признали къде са държали “специалните снимки”.

Ралица ХАДЖИСОТИРОВА