Миро не е платил и стотинка за клипа си “Нирвана”, уволниха продуцента му
Наско Лазаров се утвърди като най-активния пиар, предпочитан от звездите у нас. Започва като дописник в някогашния вестник “Народна младеж”. Остри перото си във в. “Пари”, “Подиум”, “Бюти”, “Анна”, “Имоти България”, Радио ТВ Център Благоевград. Издава и собствена медия за малки безплатни обяви и реклами. Основава Агенция за публични комуникации преди пет години.

- Кои са най-бесните звезди у нас по отношение на безпардонно поведение според теб? Т.е. кои се звезделеят най-много и такива ли са си, или ги съветвате да бъдат такива...
- Най-дивите са Андреа, Глория, Азис... Знам ли - може би са си такива, не че ги учат да се държат така.

- Ставал ли си жертва на черна неблагодарност и от кого?
- Няма да скрия, че “Мис Туризъм” Анна Мария Иванова ме омагьоса и не си плати за консултирането. Смени си мобилните телефони и се покри. Задлъжня с пари на мои приятели и клиенти. Не плати и на Деси Зидарова, която е собственик на първия бар за красота. Стилистите на Деси направиха Анна Мария неузнаваема - промениха я хиляда пъти към по-добро, а тя не си плати – дължи им 2000 лева. “Елеонора стил”, където въпросната Анна Мария много често обича да ходи и да прави шопинг, вече трета година си чака парите, които са около 5000 лв., но изгледи за връщане няма.

Иначе самата Анна Мария Иванова е със сменена самоличност,
с нова лична карта и се е подмладила с цели 7 години.

Имаше наглостта, след като открих новия й мобилен телефон и й звъннах, да ми каже, че “съм я притеснявал”. Много бързо забрави откъде тръгна. Но както Руши пее – “Всичко се връща”.

- Изоставял ли си някого поради некоректно отношение към фирмата ти и теб лично?
- Да. Както казах, с “Мис Туризъм” Анна Мария Иванова, с Андреа и още с дизайнерката Дени Анабел. Прекратих договора на Анн Джи с модната къща на Анабел и така тя вече не носи нейните парцалки! На едно организирано от мен ориент-парти в популярно казино въпросната дизайнерка дойде с Киро Скалата. Съпругът й научил от пресата на следващия ден и й отрязал шофьора – поздравих го мислено.

- Разкажи за Али Алиев. Говори се, че именно той е първият, напуснал новия “Сървайвър”...
- Али е един много добър мой приятел, който постигна своята цел. Гостувал съм му в Бургас. Тогава беше много студено, но Али се гмурна в морето и повече от час не излезе от водата, за да налови миди. Има специален водолазки костюм, който струва 2000 евро. Приготви на скара в автомивката си мидите и с това вечеряхме. Али е изключително естествен и честен човек. Знаеш ли как се е амбицирал да постигне всичко? Подтиква го преди 5 години едно момиче, в което той е бил влюбен. Тя го отрязва, като му споделя директно в очите,

че е много грозен.

Тогава той влиза във фитнес залата и започва да вае тяло. По онова време бил много кльощав.

- Имаш ли информация къде ще отмарят звездите през лятото? Кой къде и с кого ще бъде?
- Али Алиев се завърна от “Сървайвър” и повече никога няма да припари там заради мизерията и нечовешкото отношение. Заедно с приятелката си Ива заминават за 10 дни в Анталия. Анн Джи ще почива през септември на Малдивските острови. А иначе почивката й в България ще е голяма въртележка между Свети Влас, Слънчев бряг и Банско. Актрисата Деси Зидарова след Лондон може да я засечете в Лозенец... Маги Желязкова приключва снимките си в предаването си и ще се присъедини към приятелска компания в Слънчев бряг и на остров Миконос. Катето Дунева – “Мисис България Свят”, почиваше със семейството си (рали шампиона Румен Дунев и 5-годишния Рико) в СПА-хотел във Велинград. Току-що получих радостната вест, че е станала трета в света в “Мисис Свят” в Лас Вегас. Явно характерът й и къртовската подготовка на Нешка Робева са си казали тежката дума.

- Кои са най-свежите новини в звездния свят?
- Фолкдивата Димана е бременна в четвъртия месец. Знаем кой е и щастливият баща – 25-годишният предприемач от Пловдив Стефан Киров.

- Във връзка с Миро Каризмата искам да те питам нещо. От Б.Ю. Ф. О. излъгаха, че клипът му “Нирвана” струвал половин милион, а по вътрешна информация изтече клюката, че са не повече от 25 000 лева. Това не беше ли нелоялен към американците пиар на звездата на чужд гръб?
- Има и друга подробност около тази сапунка. Знаете ли че и въпросните 25 000 лв. не са 25 000 лв., а пълна нула бюджет. От Б.Ю. Ф.О. са уволнили момчето, което е продуцирало клипа, защото Миро не платил нито стотинка.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА