Не съм поръчвала убийствата на Илия Павлов и Васил Папазов, кълне се фаталната красавица.
“Лъже като дърта циганка!” Това е обобщението на коментарите в интернет по адрес на съботното интервю, което Евгения Калканджиева даде в “Горещо”. 

Новоизлюпената блондинка Жени Калканджиева се изкара света вода ненапита и отрече всичко, което през годините се говореше за нея. „Модният динозавър”, както бе наречена от водещата Венета Райкова, заяви, че не е поръчвала убийствата на Васил Папазов и на Илия Павлов, както отдавна се мълви. Тя сподели, че не познава „дори крадци, камо ли убийци”.
С половин уста бившата миска призна, че се познава с братята Маргини, но не е била любовница на Красимир, а “само приятели”. Обаче, забележете продължението: “Едно приятелство задължително означава любов. И по-скоро това не е любов, а обич”...
И с боса на ВИС Жоро Илиев Жени отрече да са били гаджета, но в тоя случай паметта й явно изневерява, тъй като преди няколко години бе признала в интервю: “Да, имах любовна връзка с Георги Илиев... По-скоро беше временно увлечение. Освен това връзката ни беше краткотрайна. Случи се през 1992 г. Тогава бях 15-годишна тийнейджърка, а той току-що беше излязъл от затвора”.
Жени отрече и слуха, че преди години всъщност не е била пребита, а е катастрофирала на Околовръстния път и е убила човек, а побоят над нея е бил инсцениран, за да се прикрие престъплението й.
Единственото “самопризнание”, което бременната Венета Райкова успя да измъкне от Калканджиева, беше, че е опитвала марихуана и хашиш в гимназията, а когато е била в дискотека в Италия, й сложили в питието екстази или LSD.

Анелия ПОПОВА