Нападателят отпразнувал кръщенето на сина си с групов секс с Благо Гоеоргиев и две мадами в комплекс “Царско село”.
Валери Божинов отново попадна в епицентъра на сексскандал! Броени часове след като направи тайно кръщене на малкия си син, той бил спипан “на калъп” от Алисия, докато правел групов секс в компанията на Благой Георгиев и две знойни мадами в хотелски комплекс “Царско село”.
Ето и хронологията на последните горещи новини около “българските Бекъм”:


ТАЙНОТО КРЪЩЕНЕ

На 25 декември 2008 г. Алисия и Валери Божинов кръстиха своя малък наследник Валери-младши на скрита от медиите церемония, за която научи единствено “ШОУ”. Малкият сладур стана християнин в тесен семеен кръг. На кръщенето присъстваха единствено Божинов и стилно облечената Алисия и малцина техни роднини и приятели. “Българските Бекъм” изглеждаха изключително щастливи и почти постоянно се държаха за ръка, разкриват очевидци, присъствали на събитието.

ТАЙНОТО КРЪШКАНЕ

Алисия получила най-шокиращия коледен подарък, одумват я нейни колежки и съотборници на Валери Божинов. Тези дни гръмна вестта, че русокосата красавица хванала половинката си “на калъп” в хотелски комплекс “Царско село”. Нещо повече – топнападателят бил заформил секскаре с другия футболен плейбой Благой Георгиев и две знойни мадами.
Според най-актуалната версия Алисия и половинката на Благо – Христина, получили информация от свои хора в “Царско село”, което освен място за подготовка на родните футболисти се слави сред тях и като “наковалнята” (т.е. място, където “чукат” мадами).
Научавайки какви ги вършат “благоверните” им, фолкзвездата и бившата гимнастичка веднага се отправили към хотелския комплекс. “Алисия дойде с приятелката на Благо Георгиев - Христина, към 3 часа през нощта. Видяха къде са паркирани колите на футболистите и затропаха на вратите на вилите. Явно Валери е видял кой го търси и скочи през прозореца. Но Алисия го пресрещна и стана скандал”, разказаха пред столичен вестник свидетели “от местопрестъплението”.
Пипнатият на калъп Божинов направил чудеса от героизъм, за да успокои майката на детето си, която крещяла, че повече не иска да го види.
В крайна сметка той успял да качи изпадналата в истерия красавица в колата си и двамата потеглили в неизвестна посока.

ТАЙНАТА “НАКОВАЛНЯ”

Името на “Царско село”, наричано на жаргон от футболистите “наковалнята”, изскочи покрай предишния сексскандал около Валери Божинов, установи разследване на “ШОУ”.
Когато през октомври гръмна клюката, че футболистът е прекарал една страстна нощ със скандалната плеймейтка Златка в нейния апартамент, в интернет сайта slava.bg се появи следното инфо: “Не са били в нейния апартамент, а в хотела на комплекс “Царско село”. Който се интересува, може да си пусне агенти в комплекса. Доста други футболисти, не само Божинов, си водят там любовниците”.

ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ В САНДАНСКИ

Страстната седмица завърши с хепиенд. Набедените за прелюбодейци Валери Божинов и Благой Георгиев посрещнаха настъпването на новата година в компанията на всеопрощаващите си половинки Алисия и Христина. В празничната нощ четиримата кротко вдигали наздравици в заведение в Сандански, разкриват очевидци.

ТАЙНАТА СРЕЩА АЛИСИЯ - ЗЛАТКА

На следващата нощ изпълнителката на “Най-вървежен” бе забелязана в компанията на приятелка, но без Божинов, в столичния “Планет клуб”. По ирония на съдбата на съседно сепаре, също по женски, се забавляваше и лятната забивка на Валери - палавата плеймейтка Златка Райкова. Запитана какво мисли за най-актуалния сексскандал около Божинов, русата сексбомба заяви: “Няма какво да деля с Алисия. Щастлива съм с моя приятел Благой. Тя да му мисли с такъв мъж като нейния. Вече изпитвам съжаление към нея. Само не разбирам защо се унижава да го преследва. Да го остави да си чупи главата”.

ВАЛЕРИ-МЛАДШИ “КОМАНДИРОВАН” ПРИ БАБА И ДЯДО

Докато мама и татко си изглаждали отношенията, Валери-младши бил оставен на грижите на баба си Наска и дядо си Пламен, родители на Алисия, научи репортер на “ШОУ”. Вместо да се свират в маломерната си панелка в столичния комплекс “Дружба”, тъстът и тъщата на звездата на националния отбор и английския “Манчестър Сити” заедно с наследника на ВИП-фамилията предпочели да изпратят старата година на вилата си във Вакарел.
В последния ден на изминалата година таткото на Алисия имал повод да празнува и личен празник – 56-ия си рожден ден. За да не се слее личният му празник с алкохолната и кулинарна “еуфория” около посрещането на Новата година, той решил да полее рождения си ден “на патерица”. С уиски и отбрани мезета на 1 януари Пламен почерпил свое приятелско семейство от Вакарел, а любимото му внуче се отдало на весели игри с Гошко и Сашко - децата на гостите. Малкият Валерко отдавна вече ходел, но все още говорел на свой, бебешки език. Това обаче не пречело на малкото момченце, което е на годинка и три месеца, да комуникира със своите връстници. Заради добрите обноски, които вече е усвоил, по време на партито Валери-джуниър успял да събере аплодисментите на възрастните. Когато се прозеел или изкашлял, малкият палавник се сещал, че трябва да закрие уста и деликатно поставял малката си ръчичка пред лицето си.

Марина ШИВАРОВА,
Александър ВАСИЛЕВ