Шоуменът бил гадже с Ирина Флорин.
На 11 януари Миодраг Иванов духна свещите на тортата за 62-и път. Шоуменът, наричан “Поразяващата уста”, е завършил актьорско майсторство във ВИТИЗ. Син е на българин и сръбкиня, актриса от Белград. Стажът му за пенсия започва да тече в Сливенския театър и в Eстрадния театър на БНА.
Мио, както още го наричат, започва работа в БНТ през 1973 година като водещ на първата телевизионна естрадна попкласация "3 от 8". Малко по-късно се запознава с Кеворк Кеворкян. Оттогава датира и дружба им. "Той е най-великият телевизионер! – не пести хвалебствията си шоуменът. - Веднъж си счупих крака и се обадих на Кево, че няма да мога да водя, а той ми отговори: "Ще водиш, ще водиш! Нали устата ти е здрава!".
Мио много държи на секси бельото. “Падам си по копринени боксерки. От бели до черни, всички нюанси. Но е известно, че се харесва повече гол. А как го намират жените, разберете от следващите редове.

Скандалите се лепят за “Поразяващата уста” като дъвка за горещ асфалт. Преди време сексбомбата Соня Васи хвърли в шок и ужас всички фенки на шоумена, заявявайки:

“Миодраг е педераст, просто трагичен като мъж!”.

Причината за Сониния гняв бил, че Иванов си позволил да я коментира пикантно. На публично място той се похвали, че двамата с Батето били баджанаци, защото “минали” по няколко пъти “плетачката на дантели”. Бясна от изказването му, поамериканчената красавица заби в земята недискретния шоумен.
В БНТ дълги години се носи клюката, че Поразяващата уста е бил любовник на покойната Бригита Чолакова. “ Кълна се да не видя сина си, че никога не съм си и помислял подобно нещо за нея. Освен невероятна жена Бригита ми е само една много, много скъпа приятелка. Никога не съм могъл да си представя нещо подобно за такъв велик човек като нея. Много е пошло!”, твърди той.
В шоусредите отдавна се шушука, че Миодраг Иванов е имал връзка с бившата поппевица Ирина Флорин, сега подвизаваща се като дизайнерката IF. Говори се, че често я правел “цвят лилав”

в квартирата им в близост до зала “Фестивална”.
Дали това е вярно или е просто тлъста клюка, никой не знае със сигурност, но самият Миодраг е признавал, че е вдигал ръка на жена. “Позволих си да ударя жена, защото ме излъга по един много пошъл начин. Връзката ни беше в криза. Тя не ми призна, че си има ново гадже и тъй като аз не съм толкова лесен, за да ме качиш на шейната и да ме разхождаш из района, след един концерт в Чирпан с Богдана Карадочева минах през Пловдив. Намерих съответната дама в съответното заведение със съответния партньор, който сега й е съпруг - нищо лошо, но не ми издържаха нервите. Помолих я да се качи горе и това беше единственият път, когато съм удрял жена в живота си. Много тежко го преживях.
Името на жената,

опитвала не само ласките, но и юмруците на Мио,

е Анжела Бабич, фотомодел. Баща й е сърбин, а майка й украинка. Когато Мио се запознава с нея в Белград, не подозира, че след 4 месеца тя ще цъфне в София.”Позвъни ми и каза: “Искам да се видим!”. “И както поиска да се видим, 9 месеца останахме заедно”. Идва моментът в който обаче Анжела започна да страда в България и изпада в депресия. Общуването с нея става малко трудно. “Това й състояние продължи доста дълго, дори ме вкара по едно време в конфликт с много мои близки. Реших, че трябва да се разделя с тази си любов, но Анжела изживя криза. Търсеше ме всяка нощ, плачеше пред вратата ми… После тя замина в Италия. След още няколко обаждания разбра, че няма да върне нещата назад и така всичко приключи.”
Шоуменът със старателно боядисаната коса има цели три брака зад гърба си, разкриват негови близки.
Миодраг хлътва до уши по младата и красива стюардеса Аврора Пиндарева. Тя е дъщеря на известния карикатурист Теньо Пиндарев и е само на 21 години. Скоро идва ред и на сватбата. За кумове са поканени поппевецът Стефан Воронов и съпругата му Маргарита, с които шоуменът е близък приятел. Само няколко месеца по-късно при ужасяваща самолетна катастрофа на летище София, младоженката Аврора загива заедно с естрадната легенда Паша Христова и половината от оркестър "София". "Около този ми брак това не е единствената трагедия. Аврора беше единствено дете и мога да кажа, че това е най-нелепото нещо, което се е случвало в живота ми по отношение на човек, когото съм обичал. Тя не заслужаваше тази съдба, най-малкото, защото беше неземно красива”, споделя в едно интервю мустакатият шоумен. “Две години по-късно, отново при катастрофа, загина моят състудент и кум Стефчо Воронов. Тогава той беше най-голямата попзвезда на България. За две години загубих двама от най-близките си хора”, разкрива искрено и лично той.
Следващата си съпруга, Йохана, Миодраг вижда на един конкурс за манекени. Майка й е от Мюнхен, а бащата е българин, немски възпитаник.
“Любов от пръв поглед”, отсича той. След две години двамата се женят и дори работят заедно в вариететна програма. Живеят десет години и

от барака им се ражда още един Миодраг.

“Тя е голямата ми любов! И ако, не дай си, Боже, ми се наложи пак да се оженя, бих се оженил отново за нея!”, разнежва се публично Мио. “ Тя от години живее в Америка с нашия син. Разведохме се, защото никой не знаеше, че в България ще настъпи 10 ноември. Нейният манталитет я влечеше към Германия. Разбирах я чудесно, защото също съм дете на смесен брак. Според мен моята грешка не е в това, че не избягах, а че не си отидох в Югославия, откъдето спокойно можех да намеря начин да стигна до Германия, без никой да се усети. Но аз не рискувах и се обвинявам и досега за това, съжалява о. р. шоузвездата.
Диди Цанева е третата хубавица, която споделя брачното ложе на Иванов. Тя е невероятна вариететна и циркова актриса, която 7 години работи в най-големия цирк в света - “Ринглинг Брадърс” в САЩ. “Третата ми съпруга е много организиран и свестен човек. Но нашият брак не можа да просъществува просто защото и двамата сме от една и съща зодия. Жена Козирог и мъж Козирог не мелят брашно. 

Жоро Захариев

ДОСИЕ

През последните години Миодраг Иванов се е вманиачил на тема фитнес, за да поддържа спортната си форма, разкриват запознати. Голям смях паднал, когато един от клиентите споделил в залата, че заварил шоумена да си вапца веждите и мустаците със... спирала за мигли веднага след потенето на уредите.