Някогашната водеща на супершоутата "Такси" и "Невада" Ася Станчева е дала съгласието си да участва в новото издание на "ВИП-брадър", твърди източник от продуцентската къща на Нико Тупарев.
Ася била калесана в ролята на позабравената звезда, чиято слава трябва спешно да бъде излъскана. Тя със сигурност има какво да разкаже пред камерите и с какво да забавлява тв-зрителите, разкриват запознати с биографията й. Някога амбициозната блондинка е била шивачка в шоуто "Невада", докато в плен на фаталния й чар не попаднал самият продуцент Димитър Станчев. Българинът с канадски паспорт тутакси решава дамата на сърцето му да стане водеща на успешното шоу и заради нея показва вратата на титуляря Къци Вапцаров. Не след дълго Ася заживява с бизнесмена в къщата му-палат в Бистрица. През 2006 г. тя най-накрая официално сключи брак с Димитър Станчев, след като му роди наследник Александър, според непотвърдени слухове - чрез ин витро. Неотдавна пък щастливата майка се сдоби с диплома по психология, издадена кой знае защо от... Киевския университет.
Чрез красивата си съпруга Димитър Станчев искал да си върне позициите в тв-бизнеса, разкриват запознати. Той проявявал силен интерес към така успешните риалити-формати и за целта лобирал пред Нико Тупарев да възвърне чрез ВИП-брадър позалинялата тв-слава на Ася, та после да може да я използва в новите си проекти. "Жена ми е най-добрата тв-водеща и може всекиго да сложи в джоба си", хвалел се продуцентът с талантливата си булка.
Запитана дали има нещо вярно в слуховете около нея, Ася Станчева запази дискретно мълчание. "В момента работя по нов проект и не искам да го разгласявам. Не са някакви лигави пози, наистина, просто нещата не са сигурни още", скромно заяви някогашната тв-водеща.

ДОСИЕ

След залеза на "Невада" и "Такси" Ася се захвана с бизнес с недвижими имоти и интернет-залагания. Фирмата й "Глобалбет" ЕООД прави нееднократни опити да получи от Държавната комисия по хазарта лиценз за залагания върху футболни срещи по електронен път. Бившата тв-водеща твърди, че агенцията й за недвижими имоти се развива изключително успешно и даже световната финансова криза не засегнала печалбите й, тъй като клиентите й били все платежоспособни.