Лежала е в затвора заедно с майката на Азис.
Даниел Делчев /28 г./ стана популярен от риалитишоуто "Биг брадър 4" , въпреки че не остана дълго в Къщата. Той бе пребит от съквартиранта си Данаил, закани се да го съди. Тия дни обаче стана ясно, че се е отказал от дело срещу своя мъчител. Причината - Данаил бил толкова беден, че нямало какво да му вземе.
Даниел е роден в Сливенския затвор и е израснал в дом за сираци. В момента се подвизава като строителен предприемач. Майка му е популярна с тъмното си минало и връзките си с босове като Карамански и Фатик.


- Нека оставим настрана преживяното в шоуто и поговорим за тъмната част от живота ти.
Отношенията с майка ти какви са сега? Защо е лежала в затвора?
- Не живеем заедно, но от време на време поддържаме контакти по телефона. Тя просто си взе багажа и се изнесе от нас. Не ми даде обяснение, а и аз самият не съм й искал. Лежала е в затвора за незаконни сделки, измами, притежаване на оръжие и наркотици...Вероятно и за други неща, за които не ми е разказвала. Какво да ти кажа, знам още, че тя е била любовница на Иво Карамански. Имала е връзка и с Филип Найденов - Фатик. Дали са имали общ бизнес - не знам. Сигурно заради това се е отдръпнала от мен, за да не пострадам. Да не ме забърка в опасни игри... Чувал съм, че са искали да ме отвличат, за да я наказват.

- Наистина ли родителката ти е била в затвора заедно с майката на Азис?
- Знам, че тя е лежала в една килия заедно с Гергина - майката на Азис в продължение на много време. Нищо повече обаче не ми е разказвала. Ако искаш да й звънна да я питаме?

- С Азис говорил ли си по въпроса?
- Не, пък и не е ставало дума. Не ми е хрумвало да отида при него и да му кажа: "Абе ти знаеш ли, че моята и твоята майка са лежали в една килия в затвора." Познай дали ще му се говори по темата. Не е приятно. И на мен не ми е приятно, но това ми е животът. Не съм го избирал, той ме е избрал.

- Не търсиш ли връзка с баща си? Твърдиш, че е арабски шейх?
- Не съм му попаднал на дирите още. Убеден съм, че рано или късно ще го открия.
 
- Ти имаш ли друга връзка с „подземния свят”?
- Нямам такива връзки, аз се занимавам с моя бизнес, който е напълно легален.
Строителен предприемач съм. Много ми вървеше, но в момента се е закучило... През февруари очаквам големи финансови успехи, защото започвам нов строеж. Но нека преди да е станало, да не говоря. Напоследък нещо съм суеверен.

- Ще повдигнеш ли обвинение срещу Данаил, който те преби в "Биг брадър 4"?
- Животът ми след предаването е все същият, с изключение на това, че има малко повече засилен медиен интерес към мен. А срещу Данаил няма да повдигам обвинение. Аз разбрах,че той е беден, няма никакви пари, какво ще взема от него, като го осъдя? Аз ще изхарча повече за адвокати, за експертизи, отколкото ще взема. Дори той самият поиска на заем пари от мен- не знам с какви очи го прави.

- Ти даде ли му?

- Да, на Данаил съм му дал 20 лв. на заем и не само на него. В списъка със заемите ми влизат и Камен, на който съм му дал 450 лв. за квартира в София, и Даниела ми виси със скромната сума от 20лв., нищо, че тя каза пред Иванина,че има ниви и имоти, с които можела да я гледа.

- С някой от Къщата остана ли в добри отношения?

- Да, с Филип – той е добър човек, а не пияница за какъвто го изкараха. Той самият ми помогна много с пари, когато аз имах нужда. Големия Фил изобщо не пие, в Къщата го е правил само за шоу.

- А с Жоро победителя как стоят нещата, знаеш ли? Той спечели 300 000 лв. от "Биг брадър" и обеща да даде 60 000 лв. на публиката, както и да изплати заема на съквартирантката си Даниела?
- Той за мен е един крадец, защото ми открадна от сака в самолета седем кутии цигари. Взе ми ги от сака и си ги изпуши. И този човек се оказа финалистът на шоуто, че и спечели парите. Хак да са му, за мен си е един крадец.

Един блиц на Габриела Рангелова