Наталия Гуркова след сватбата: Мъжът ми подари бижутерски магазин!

“Мис България на всички времена” се омъжи за диамантен бос.

“Мис България на всички времена” се омъжи за диамантен бос.

Веднага след сватбата на годината репортер на най-четения вестник се свърза с младоженката Наталия Гуркова - Михалевич. Както е известно, в събота тя се омъжи в София за диамантения крал от ЮАР Джордже Михалевич. Тържеството в България ще бъде последвано и от африканско тържество в Кейптаун, където са се установили влюбените. По наша информация "Мис България на всички времена" е бременна. Според предзнаменованието от ритуала с менче в хотел "Кемпински- Зографски", където се гощаваха гостите, бебето е мъжко.

- Наталия, честито от Агенция “Блиц” и в. “ШОУ”!
- Благодаря.
- На пресконференцията обещахте, че след сватбата ще кажете какъв е подаръкът за Джордже от вас лично...

- Една екскурзия до Бразилия - вместо първа брачна нощ.

Още не съм му казала, между впрочем. Защото от вчера насам нямахме време дори да се видим. Досега избирах снимки от сватбата и едва сега- в неделя, ще се видим за вечеря.

- Той с какво се занимава в ЮАР?
- С финанси и диаманти. В ЮАР това е индустрия. Южна Африка добива диаманти, злато и платина.

- Кой е любимият ви метал – златото, или среброто?
- И двата. Според случая.

- Наистина ли подарихте диаманти на гостите на сватбата?
- Да, същите, които подарихме и на журналистите на пресконференцията. Кристали, във формата на диамант.

- Съпругът ви богат човек ли е?
- Достатъчно.

- Вярно ли е, че Коко Динев ви е запознал?
- Не. Запознанството ни стана в един ресторант в Йоханесбург. Джордже дойде при мен и така се запознахме.

- А Коко Динев беше ли поканен за кум, както писаха?
- Не. Беше поканен като приятел и гост.

- Съпругът ви е подарил бижутериен магазин, така ли?
- Да, магазинът е мой – аз го управлявам. Внасям бижута от Европа – италиански и френски, от уважавани марки.

- Завършихте ли Благоевградския университет?
- Да, дипломирах се по право. Преди това съм учила PR.

- Каните ли се да имате деца с Джордже?
- Съвсем скоро плануваме да имаме дете. Работим по въпроса.

- Джордже има ли братя и сестри?
- Не. Той е едно дете. Роден е в ЮАР и родителите му също живеят там. Аз имам брат – с 8 години по-голям от мен.

- Вярно ли е, че булчинският букет се е разделил на две?
- На четири! Четвъртинките ги хванаха Бони, Стела Огнянова, кумата Ясмина и четвъртата не си спомням коя беше...

- С Ясмина ....откога сте приятелки?
-От 10 години.
А кумът е не мой приятел, както пишат, а приятел на Джордже

- Кой беше най-веселият ви гост на сватбата?
- Като гледам снимките, всички изглеждат много весели. Коментарите бяха, че не са били на такава сватба! Наистина всичко беше изобилно и много весело.

- А защо решихте да направите пресконференция – досега никой не е организирал такова нещо за сватбата си...
- Защото прочетох в пресата много неточности, а не исках да давам интервюта.

- Има ли вече определена дата за сватбата в ЮАР?
- Още не.

- А вярно ли е, че ще я избира астроложка?
- Не.


Глория не пя заради "профилактика на гърлото"

Обявената през 2000-та година за “Мис България на всички времена” манекенка Наталия Гуркова се омъжи за черногореца, роден в ЮАР, Джордже Михалевич и прие неговата фамилия. За пръв път в историята на новите богаташи в България се проведе пресконференция за сватба. Това наостри глада за клюки около сватбеното тържество. Зяпачите обаче останаха разочаровани още на венчавката. След като сключиха граждански брак, двамата младоженци се венчаха в столичната църква “Св. Неделя” точно в 13,20 в неделя по каноните на българската православна вяра. Двойката бе докарана с 12-метровата лимузина, позната на всички в София от абитуриентските балове. Булката бе облечена в стилна бяла рокля от тафта, обсипана с камъни и перли, но след ревюто в “Рейнбоу Плаза” само преди дни, изглеждаше като Пепеляшка преди бала. В храма бяха само най-близките от страна на булката и младоженеца.

Празничният обяд в сребърната зала на хотел “Кемпински-Зографски” започна точно в 15 часа и продължи до 24 вечерта, а не до 4, както писаха някои. На него бяха забелязани повече от 15 манекенки. Сред групата красавици се открои Ирен Онтева, придружавана от италианския си ухажор. Тя събуждаше завист у самотните си колежки. Агитката от Сърбия беше в друго крило на залата. Като лична гостенка на булката бе поканена Глория, която не пя, защото имала профилактика на гърлото. Сред поканените фолкзвезди бяха много популярната в Сърбия Преслава и атрактивната Камелия. Най-щастлив изглеждаше Тони Стораро, поласкан, че е поканен да пее на такава ВИП-сватба.
Храната определено беше изобилна – както съобщиха и на пресконференцията – по около 2 кг храна на човек. Доста неразумно количество за манекенки. Затова пък гостите имаха възможност да избират между пилешко /патешко/, телешко и риба, обслужвани от 40 сервитьори. Никой обаче не се отказа от парче от 5-етажната празнична торта. Първите отрязани парчета от нея, булката поднесе на свекъра и свекървата си. 15 сервитьори с бенгалски свещи огряваха тържествения миг. Кумата – Мис Сърбия - Ясмина Обрадович, пърхаше между българските и сръбските гости и навсякъде получаваше поздравления, че е хванала част от букета на булката – добро предзнаменование за всяка самотна красавица. Кумът – бизнесменът Александър Иванов, определено бе по-сдържан в общуването. Всички гости бяха дарени от младоженците с кристали, под формата на диамант.
Ясмина и Наталия поддържат приятелство повече от 10 години. Близки приятелки от години на булката са и култовата манекенка Цеци Красимирова и изкусителната фолкгърла Анелия. Дни преди сватбата трите грации посетиха заедно рожден ден и подариха бутилка шампанско “Мое” на бизнесмена Румен Бояджиев, известен като собственик на най-предпочитаната от звездите клиника за пластична хирургия на територията на София.
Бившият мъж на Анелия – Коко Динев, също е близък приятел на Наталия. Мис България 1998-а и съпругът й – диамантеният крал Джордже, потърсили неговия съвет кой ресторант да предпочетат за сватбата си. Тримата имат и общ бизнес. Коко им е ортак в ново за младоженците начинание – трансфер на наши футболисти зад граница. Джордже вече бил уредил няколко играчи за гръцки отбори.

Титлите на Гуркова

Мис Туризъм Интернешънъл – 1997 г. – Индия - челна петица
Корона на Мис България – 1998 г., София
Първа световна титла – 1999 г., Гърция – Мис Туризъм на планетата
Златен медал Кралица на красотата – 1999 г., Москва – Мис Глоуб
Световна титла за хармонично тяло – 2000 г., Кан – Мис бикини
Мис България на всички времена – 2000 г., София
Два пъти лице на Форум Българска мода – 1999 и 2000 г.

Подготви Еми Мариянска


Бивш любовник на сватбата на Наталия

Сватбеното тържество в хотел ”Кемпниски Зографски очакваше 170 гости, но голяма част от тях не присъстваха на щастливото събитие, разкриха източници на “ШОУ”.
За сметка на това в залата беше забелязан един от бившите приятели на „Мис България 1998” – бизнесменът Иван Чалъков, собственик на Форум Българска мода. Навремето се говореше, че именно той е лансирал Гуркова на големия подиум, а преди това е дал рамо за победата й на конкурса „Мис България”. Отделно самата Наталия беше рекламно лице не веднъж на притежавания от него форум за мода.
Пред съпруга си Джордже Михалевич, миската представила Чалъков като човека, който я е открил за модата, но спестила подробности от личните им отношения.
Преслава и Тони Стораро поздравиха младоженците с няколко песни, но като техни приятели, без финансова уговорка. Глория се оправда с това, че си е правила профилактика на гласа. Осведомени обаче коментираха, че причината най-вероятно е била отказан хонорар.
Свободните от моделките имаха възможността да се запознаят с чужденци от Гърция, Сърбия, ЮАР, Италия и Израел, които бяха дошли по линия на младоженеца Джордже.
Огромен роял и класическа музика посрещнаха поканените, а след това музикалния фон озвучиха фолкизпълнители.
В черни кристални чаши беше сервирано шампанско, по масите имаше разнообразие от екзотични плодове и течен шоколад от специални фонтани.
Залата бе аранжирана основно в бяло, сребро и кристали. Цветята по масите бяха лилиуми и рози, като на всеки букет беше кацнала красива пеперуда. Покривките бяха допълнително декорирани с перли, така любими на младоженката. Многото светлини допълваха обстановката.

Дидо Котков



Ще живеят в ЮАР, но стягат дом в София
Ден преди сватбата Гуркова организира сватбена пресконференция за медиите. Миската държеше да развенчае някои от плъзналите слухове. Тя категорично заяви, че щастливото събитие не е на бартер.
Тя сподели още, че когато Джордже й предложил брак, уговорката била той да се състои в България по наши традиции. После двамата решили да направят и още една сватба, само че в ЮАР.
Двамата и за бъдеще ще живеят в ЮАР, но в момента обзавеждат и нов дом в София.