Лора Караджова е в очакване на второто си дете. Тя има вече едно дете от друг мъж - дъщеря ѝ Алиса на 5 години.

В момента Лора Караджова е бременна в шестия месец и очаква бебе през пролетта.

Певицата показа пръстена, с който се сгоди в началото на декември миналата година. Приятелят ѝ диджей Марсел Рохас ѝ предложи брак малко преди коледните празници. Певицата каза още, че няма да издаде пола на бебето, но се чувства много щастлива.

Изненада! Лора Караджова е бременна, очаква момченце СНИМКИ

"Абсолютно съм удовлетворена от живота. Благодаря на висшите сили, че ми пращат добра енергия. За сега всичко е наред при мен и съм щастлива.

Предполагам, че той го е усетил със сърцето си и като дойде рожденият ми ден, той явно не е имал друго като идея, извади кутийката и каза: "Ще се омъжиш ли за мен?" и това беше. Супер мило и невинно се случи. Аз много го исках, много го обичам.

Надали ще се оженим някога и ще вдигнем сватба, защото и двамата не сме фенове на това нещо, но мисля, че това е мил и съкровен жест от негова страна. Пък и една жена, когато е обичана трябва да има един пръстен от мъжа, който я обича."

Караджова представи и най-новата си песен "Такава съм", след 2-годишна пауза, в която не беше пускала песни. В момента тя е готова с поредица от нови парчета, които ще облече в албум. Очакваме той да излезе до края на годината.