Кадри от инцидента на пътя край Велико Търново, при който адвокат стреля по колата на режисьора Люси Иларионов и я замеря с бирени бутилки, бяха излъчени в предаването „Часът на Милен Цветков“. Това се случи по време на гостуването на режисьора във връзка със случката.
 Видеото е заснето от приятелката на Люси – певицата Ани Хоанг, която пътувала с него. След проехтелите изстрели самият Люси я накарал да извади телефона, за да заснеме номерата на агресора. Както БЛИЦ съобщи, по-късно стана ясно, че това е работещият в адвокатска кантора студент по право Атанас Мандичев.
 
На кадрите се вижда как шофьорът мята бутилки по джипа на Иларионов. Освен това той се опитвал да го притиска със стария си „Форд“. Опасното каране е било в продължение на около километър.
 
Всичко тръгнало от това, че Мандичев говорел по телефона и набил спирачки. Иларионов му свирнал с клаксона, че не е правилно, Мандичев му отвърнал. Режисьорът смятал, че с това ще приключи всичко, когато другият водач стрелял с газов пистолет.