"Здравейте! На 25 май около 20:00 часа с моя съпруг станахме свидетели на следното: Шофьор на автобус от линията 21 в Пловдив отказа срещу парите ни да даде билети при качването, опирайки се на това, че “на следващата спирка се качва кондуктор".

Така потърпевша започва сигнала си, пише Plovdiv24.bg. И допълва:

"Помолих да върне парите ни и като се качи кондуктор, да си закупя билет, но това ми беше отказано. Преди спирката, на която слизаме, пожелах да взема парите си обратно отново и така и не получих обяснение защо не ни бяха дадени билети.

Шофьорът, изненадан от реакцията ми, каза, цитирам: “Защо не каза, като се качвахте?". Вероятно нямаше изобщо да ни качи, ако бях казала, че няма да пътувам без билет. Реакция от пълен автобус имаше само от една жена, останалите останаха съгласни с това положение и всички бяха нередовни.

Какво се случва, ако се качи контрольор? Защо после мрънкаме, че държавата няма приходи за БВП, ако затваряме очите си пред такива ситуации? В 20-те минути от пътуването ми над 20 пътници бяха превозени без билет, но с пари за шофьора. Е, няма такава държава".