Влезе ли детето в пубертета, проблемите неминуемо започват. Ето класация на топ 5 от нещата, които обичат да правят днешните тийнейджъри:
Правят си селфи

С появата на смартфоните и предните камери, както и на селфи стиковете, повечето тийнейджъри обожават да си правят селфи.

Докато повечето хора обичат да снимат места и събития, то тийнейджърите предпочитат селфитата.В селфитата няма нищо лошо, стига да не застрашават живота ви.

Пият алкохол

В повечето държави, за да имаш право да пиеш алкохол трябва да си навършил пълнолетие. Но заброненият плод е най-сладък и повечето младежи пият или поне са опитвали алкохол.

Сменят настроението си често

Тийнейджърите сменят настроението си често, хормоните бушуват, а продукт на хормоните са емоциите. Затова повечето от тях са способни в един момент да се усмихват, а в следващия да са гневни и сърдити.


Разхвърлят

Обикновено стаите на повечето младежи са истинска бъркотия и вещите им са пръснати навсякъде. Това докарва повечето родители до лудост. Някои психолози обаче твърдят, че животът в бъркотията може да ви направи мързеливи и да ви накара да се чувствате нещастни.

Пазят странни диети

Пазенето на диети е по присъщо на момичетата, тъй като те искат да изглеждат добре, а и заради хормоните повечето от тях си въобразяват, че са по-пълни, отколкото са всъщност. Това обаче не е нито здравословно, нито полезно.