Пиано изгоря до основи на брега на река Марица в Пловдив. Противно на очакванията палежът не беше вандалски акт, а творчески, включен в снимките към видеото на двама музиканти в града под тепетата.

Цветан Николаев - Респект и нашумялият нигерийски изпълнител Ханс Мили отново зарадваха феновете си с дует, а визуализацията към него малко шокира пловдивчани.

"Разбира се, пианото е истинско, но и то като всяко нещо вече е изживяло живота си. Приятелите ни от "Рунитон" направиха всичко по силите си да го оправят, но годините си казват думата. Заедно сметнахме, че е грях да завърши на сметището и решихме да го снимаме във видеото". Това коментира пред медията ни Цветан Николаев.

"Получи се доста интересно. Феновете ми в Нигерия са впечатлени от работата и професионализма на българите, с които работя. България е прекрасно място. Много се радвам, че съм тук.", сподели от своя страна Ханс Мили.

Песента "Give a damn" е вторият съвместен проект на двамата музиканти. Изкуството им прави впечатление като нестандартно и силно впечатлява, както африканската, така и европейска публика.