Тя е една от най-успешните и скандални звезди на съвременната ни музикална сцена. Избухна след участието си в X Factor, където стана победител. След това опъна нервите ни докрай с участието и откровенията си в къщата на звездите на VIP Brother. "Докрай" се казва и новата и песен, с която заявява, че поставя ново начало в живота си. Жана Бергендорф, откровено за наркотиците, предателствата и любовта на живота й – 6-годишният й син Леон.
„Текстът на песента "Докрай" е свързан с емоционалното ми състояние. Тормози ме лъжата и злобата в хората. Често се сблъсквам с тях. Приятелите ми се броят на пръстите на едната ми ръка”, разказа в предаването „Комбина” по Нова тв певицата Жана Бергендорф.

За промяната:
„Аз избягах от всички. Няма нужда да ме съдят хора, които не са по-различни от мен. Кой има право да ме съди?”, казва Жана.

За наркотиците:
„Наркотиците са част от миналото ми. Чувствам се добре. Детето ми Леон ме поддържа. Но не мога да върна времето. Това ще остане най-големият ми урок”, разказва певицата.

За личния живот и мъжа до нея:
„Единственият баща на детето ми ще остане Стефан. Важно е да знаем, че след всяка спънка в живота идва нов скок”, категорична бе Жана Бергендорф.

Целия разговор гледайте във видеото: