Мъж се заби в колата на врачанския бизнесмен Михаел Парасков, съобщава BulNews.


Пътният инцидент е станал преди около час на бул. „Христо Ботев“ край кръговото. Младият мъж, който е собственик на „Пица на Дърва MG“, бил паркирал колата си „Фолксваген“ край един от обектите си, когато в нея се забил лек автомобил „Опел“.


За щастие вследствие на инцидента няма пострадали хора. В „Опел“-а с шофьора са пътували жена и дете, които са невредими, а в „Пасат“-ът не е имало никой. 


Инцидентът е заснет от охранителна камера на известната фирма „Елит Тийм Секюрити“. На кадрите се вижда, че „Опел“-ът се движи в посока пл. „Руски“, когато по неясни към момента причини, шофьорът губи контрол над него и се забива в паркираното лъскаво возило.
Вследствие на произшествието материалните щети по колите са сериозни, като по-големи са по возилото на врачанския бизнесмен.

Веднага след инцидента на местопроизшествието е пристигнал екип на „Пътна полиция“, който да документира случая. Движението за кратко е било затруднено заради потрошените коли и частите, които са се разхвърчали след силния удар.


Видео от катастрофата вижте ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук