Британски студент се събуди и откри, че някой е купил безбожно скъп билет до Малдивите на негово име, след като предната нощ младежът си бе изгубил личната карта. Билетът бе първа класа и бе предназначен за 2 декември, като имаше и транзит през Абу Даби, пише в."Метро".
За капак четирите билета дойдоха до сметка, пълна с 5,289.87 британски паунда. Придружаващото писмо от Полетния център бе адресирано до "Лорд Джордж Уилям Армстронг" и гласеше: "Благодаря ви много, че за пръв път викахте. "Ние със сигурност оценяваме Вашия бизнес и се надяваме, че вашите подчинени се вълнуват от предстоящия ви полет от първа класа до Малдивите". Моля, имайте предвид, че балансът по сметката може да се използва изцяло до петък, 10 ноември, 12:00 часа".
 Преди да припадне обаче, студентът забелязва още едно прикрепено парче хартия, което разкрива, че цялото нещо всъщност е кофти шега от член на персонала на Полетния център. Стив, който работи в клона в град Челтнъм, намерил личната карта на Уилям навън. Той искал просто да му я върне обратно, но защо не и да се пошегува доста стабилно с него. В долната част на писмото той пише: "Просто се уверете, че ни имате предвид за следващото си пътуване. Пази се! Стив".

След кофти случката двамата наистина се срещнаха и Уил се сдоби отново с личната си карта.

Превод и редакция: БЛИЦ