И тъй като производителите постоянно ни изкушават с нови и интересни технологични джаджи, може да се окаже, че твърде често прибягваме до тази категория приятни изненади. 

С новия HONOR 90, обаче, няма как да разочаровате никого, защото той предлага твърде много желани екстри, облечени в класическата форма с голям 6,7-инчов екран с висока резолюция и много тънък профил – едва 7,8 мм.

В красивия дизайн на модела всеки може да се убеди сам още от пръв поглед, но под изтънчения корпус с овален дизайн на камерите, се крият немалко технологични предимства. 

Ако вече сте виждали многото реклами на HONOR 90, със сигурност ви е направило впечатление, че той разполага с 200-мегапикселова основна камера. Тя може да създава не само наситени и ярки изображения, но и 4K видеа.

А специални помощници с изкуствен интелект ви позволяват да улавяте движения, да създавате движещи се снимки и кратки клипове за социалните мрежи, които са готови за секунди и не се нуждаят от допълнително редактиране. 50-мегапикселовата камера за селфита също ще ви допадне със своя портретен режим и двукратно приближение. 

Но HONOR 90 не е само блясък, а и грижа за очите и общия тонус. Петкратната защита, реализирана в дисплея, използва непозната досега за този ценови клас супер висока честота на регулиране на подсветката, с която трептенето е елиминирано окончателно. Освен това, смартфонът сам настройва цветовата температура според часовете от денонощието, така че тялото ви да отделя достатъчно количество мелатонин и така да имате здрав и спокоен сън. 

Така че, когато подарявате HONOR 90, вие изразявате не само любов, но и загриженост за здравето на хората, които обичате и които обичат себе си. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук