Платформата за сигнали и анализ на криптовалута Dash 2 Trade събра повече от $12.5 милиона по време на предварителната си продажба и остава по-малко от $1 за събиране. Остават още три дни до края на предварителната продажба, но вече повече от 93,45% от токените са закупени. Тази вълнуваща перспектива носи много нови инвестиции от хора, които искат да спечелят от един от най-търсените продукти в крипто сектора.

 

На потребителите се предоставят анализи  и данни в реално време за търговия с криптовалута чрез използването на Dash 2 Trade, което им позволява да направят информиран избор относно това дали да купуват или продават нови криптовалути. В сайта е включен и компонент за социални мрежи, който позволява на потребителите да се свързват с други търговци и да обсъждат различни стратегии за оптимизация на приходите.

 

Тъй като предварителната продажба е почти към своя край, сега е идеалният момент да се възползвате от тази доходоносна инвестиционна възможност. Но какво прави Dash 2 Trade толкова “гореща” опция днес? Нека видим

 


 

Уникална пазарна характеристика и куп функционалности

По-голямата част от тези, които участват в търговията с криптовалути, са напълно наясно с предимствата, които идват с инвестирането в проекти, когато те все още са във фаза на предварителна продажба. Може да се възползвате от намалена цена за за закупуване на токени и да увеличите шансовете си да усетите солидна възвръщаемост на инвестицията, ако се включите по-рано от останалите. 

 

Ранното влизане също ви дава повече възможности да станете част от “следващия Биткойн”. Това обаче е много дълга и трудна задача за изпълнение. Dash 2 Trade, от друга страна, е платформа, която е фокусирана върху предварителни продажби. В резултат на това ви платформата дава  възможност да разпознавате възможностите за инвестиции много по-рано от останалите трейдъри. 

 

Ще можете да търгувате като професионалист с помощта на алгоритъма Dash Score, който се задвижва от изкуствен интелект, но се доверява на човешката експертиза за крайното решение дали даден проект е проспериращ. Това означава, че няма да е необходимо да отделяте много време за проучване, защото екипът зад Dash 2 Trade ще го направи вместо вас.

 

Редица от характеристиките на платформата, като анализите във веригата, създателя на стратегии, подбраните сигнали за крипто търговия, бектестове, социална търговия и копитрейдинг, допринасят за отличителния характер на платформата. 

 

Освен това има инструмент за профилиране на риска, който ви позволява да проучите как различните активи биха се вписали в съществуващото ви портфолио, като се лимитира риска от загуба. Dash 2 Trade е незаменима платформа за всеки, който иска да се занимава сериозно на пазара на криптовалути. 

 

Въпреки че редица приложения, като Glassnode, Cointelegraph, Cryptohopper и други, предлагат възможности, които са сравними едно с друго, никое приложение не доставя всичко на едно място и никое приложение не го прави толкова добре, колкото Dash 2 Trade.

 

 

 

Dash 2 Trade се листва на крипто борсите скоро

Dash 2 Trade обяви, че ще токенът на платформата (D2T) ще бъде листнат на редица крипто борси в близко бъдеще. Първото листване е насрочено за сряда, 11 януари 2023 г., на борси, включително LBank, Changelly Pro и BitMart. 

 

За феновете на децентрализираните борси, Uniswap ще предлага и D2T токени за покупка и продажба. Тази новина със сигурност ще развълнува крипто общността, тъй като Dash 2 Trade набира скорост преди стартирането на бета версията на проекта, което ще се състои още утре.

 

D2T токенът има реална употреба и това го отличава

 

Платформата Dash 2 Trade ще бъде разработена и поддържана с помощта на токенa D2T, който е вид токен, който може да се използва за изпълнение на различните типове операции в платформата. Блокчейнът е базиран на Етериум, а D2T ползва ERC-20 токена.

 

Стартовият план за Dash 2 Trade платформата ще има цена за месечен абонамент от 400 D2T, докато професионалният план ще има цена от 1000 D2T. Потребителите ще бъдат насърчавани да правят по-чести сделки на платформата в резултат на тази ценова структура, което от своя страна ще доведе до изгаряне на токени и увеличение на цената на всеки D2T. 

 

Цената на един токен в момента е $0.0533, но анализаторите прогнозират, че през следващите няколко седмици тази цена ще нарасне от пет до десет пъти поради нарастващото търсене.

 

 

Бета версията стартира утре

 

За разлика от много други "обещаващи" проекти, екипът зад Dash 2 Trade не разчита на набързо сглобен уебсайт и базова концепция. Бета версията на платформата ще бъде пусната утре следобед в 17 часа българско време, 2 дни преди края на предварителната продажба и седмица преди първото листване на CEX. 

 

Това носи допълнително ниво на увереност, че разработчиците на Dash 2 Trade познават добре своя продукт и знаят как да го позиционират на пазара.

 

Заключение

Dash 2 Trade достигна до над $12.5 милиона, като по-малко от $1 милион остават до достигнате на крайната цел на екипа. Платформата е изключително обещаваща и дава много добри прогнози за тези, които инвестират както в нея, така и чрез нея. 

Макар D2T токенът да е на цена $0.0533 в момента, то е доста очаквано след листването на крипто борсите (първото от които на 11-ти януари) да видим ръст от 5-10Х.

 

Често задавани въпроси

 

Има ли потенциал пред Dash 2 Trade да достигне 5-10Х скоро?

Определено е възможно цената на токена Dash 2 Trade да се покачи от 5 до 10 пъти в близко бъдеще. Платформата е много обещаваща и предлага много функции, които конкурентите не могат да предоставят на своите клиенти. Например възможността за търговия с широка гама от цифрови активи, включително чисто нови криптовалути, на една платформа е голям плюс.

 

Какво прави D2T токенът полезен?

За разлика от много мийм токени, D2T ще бъде използван за захранване на платформата за крипто анализи и сигнали на Dash 2 Trade. D2T ще бъде използван за закупуване на месечен абонамент за платформата, с което ще се насърчи употребата му, което ще предизвика дефицит и инфлация в цената.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук