Техномаркет е основен играч на пазара на черна и бяла техника и по всякакъв начин показва, че клиентите са наистина най-важни. Непрекъснато екипът на Техномаркет организира различни програми, игри и промоции.

Последната игра на веригата получи изключително широк отзвук сред потребителите, най-вече заради страхотните награди, които очакваха късметлиите. Срещу само регистрация за онлайн бюлетина със седмични атрактивни предложения, всеки можеше да участва в томбола за страхотни награди, като 5 телевизора марка LG, 5 телевизора Samsung, 5 хладилника от актуалния Side by Side модел и ваучери на пазаруване в магазина.

„Въпреки че непрекъснато организираме подобни активности и много наши клиенти печелят, ние не желаехме да използва това като допълнителен PR, затова не сме афиширали излишно печелившите от тези промоции“ – споделиха от Техномаркет.

„След влизането в сила на GDPR регламента за публикуване на личните данни вече сме ограничени относно публикуването на данните на печелившите. От една страна това в началото малко ни притесни, но от друга стана предпоставка вече ние лично се свързваме с всеки спечелил – това ни направи съпричастни с тяхната радост и ни зарежда с положителни емоции. Често, когато се свързваме с печеливш от някоя игра, получаваме коментар от типа – аз се регистрирах, но не вярвах, че наистина се дават такива награди“. Имено нашите печеливши бяха тези, които ни подтикнаха да дадем повече гласност на печелившите, за да повярват хората, че в игрите наистина се печели.

Томболите при нас се теглят чрез специализиран софтуер и с малко късмет всеки може да спечели. Наградите най-често са техника и вероятно това е
причината всички печеливши да бъдат искрено щастливи. Само през тази година сме раздали много и различни телевизори, дори до 65“, хладилници, телефони, печки, перални, най-различна дребна бяла техника…“. Техномаркет напомня, че наградите, които дава, са обвързани с регистрация, но не и със заплащане от страна на клиента, и ако някой се свърже с техен клиент и им иска паричен залог, за да получи награда, това със сигурност не е вярно. Ако имате съмнения винаги можете да се свържете с фирмата на телефоните, публикувани в сайта на компанията.