Лъсна истината за ол инклузива: Пюре и чорба от снощната гарнитура!
https://blitz.bg/goreshtite-novini/lsna-istinata-za-ol-inkluziva-pyure-i-chorba-ot-snoshchnata-garnitura_news353453.html
Blitz.bg
Луксозни хотели държат туристите на пости в разгара на сезона
София, България
06 Авг. 2015, 08:36
17008 прочита
0 коментара
Лъскави хотели по морето държат туристите на пости. Евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани са всеки ден в менюто за ол инклузив, разказват потърпевши. Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля.
Така варените картофи от снощи днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба, съобщава „Телеграф”. <br />
<br />
Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна идо туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо. <br />
<br />
Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню. <br />
<br />
Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата. /БЛИЦ<br />
0 Коментара: