Попълнете търсена ключова дума или фраза

Лъсна истината за ол инклузива: Пюре и чорба от снощната гарнитура!

https://blitz.bg/goreshtite-novini/lsna-istinata-za-ol-inkluziva-pyure-i-chorba-ot-snoshchnata-garnitura_news353453.html Blitz.bg

Луксозни хотели държат туристите на пости в разгара на сезона

София, България 06 Авг. 2015, 08:36 17008 прочита 0 коментара
Лъскави хотели по морето държат туристите на пости. Евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани са всеки ден в менюто за ол инклузив, разказват потърпевши. Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля.
Така варените картофи от снощи днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба, съобщава &bdquo;Телеграф&rdquo;. <br /> <br /> Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна идо туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо. <br /> <br /> Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню. <br /> <br /> Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата. /БЛИЦ<br /> &nbsp;

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам