Снимки, които шокираха феновете й, публикува в Инстаграм - профила си красавицата Тамара Екълстоун. На тях тя кърми дъщеричката си Софи, независимо, че момиченцето вече е на три годинки.
Според някои дъщерята на шефа на Формула 1 Бърни Екълстоун прекалява. Самата тя, обаче, твърди, че няма нищо по-естествено за една майка да кърми детето си поне до четири, пет години.


 
"Това е майчина любов и като кърмя, засилвам още повече връзката между майка и дъщеря. Ако продължа да я кърмя още година, това си е само моя работа и не ми пука, че на някои това им се струва ненормално", твърди красавицата.
 
Неотдавна таблоидите във Великобритания гръмнаха, че Тамара Екълстоун е пред развод със своя съпруг Джей Рутланд. В потвърждение на новината "Сън" публикува снимка, на която щерката на боса на Формула 1 Бърни Екълстоун е без сватбения си пръстен с бляскав диамант - нещо, което й се случва за първи път, откакто тя и Джей станаха семейство.Фотосът е направен в парка Батърсий на южния бряг на Темза, където Тамара излезе на разходка с 2-годишната си дъщеричка София.

Превод и редакция: БЛИЦ