Читател на „Петел” изпрати потресаващи кадри на това как мъж седи на стол до колата му и му пука гумите с шиш. Действието се развива във Варна, в кв. „Хр. Ботев”.
Ето какво разказа читателят за покушението над колата му:
 
„Искам да Ви разкажа за един „човек”. От няколко месеца въпросното главно действащо лице в този клип прави тези неща на мен и на моя баща с колите почти през ден. Накрая видях, разбрах и бях сигурен, че няма да се откаже и спре.
 


За това сложих видео наблюдение пред дома ни. Стигна се до 12 август 2016 година (петък) вечерта малко преди 21:00 часа.
 
Сега ще направя обзор в минути и действия на това лице, всичко започва в 20:50 часа с излизане от общия ни двор на къщата ни с вадене и сядане на стол до моята кола, 30 секунди след това пука предна лява гума с шило. Веднага след това поглежда нагоре към камерата, само след миг пука втори път и пак гледа нагоре. След минута трета дупка, секунди преди аз да изляза и отида до кварталния магазин зад ъгъла. През цялото време, докато съм магазина, не спира да подхвърля шилото от ръка на ръка и непрестанно поглеждане към камерата. В 20:55 часа пука 4-ти и 5-ти път, после ме изчаква да се прибера от магазина и в 21:00 часа става и тръгва към колата на баща ми - втората зад моята кола. Навежда се и пука предна дясна гума веднъж.
 
Стига до задна дясна и я боде два пъти заобикаля отзад между колата на баща ми и третата паркирала подред кола и боде с шилото задна лява гума два пъти и пак се връща откъдето е минал преди малко. Отива между нашите две коли и пука този път на моята кола задна лява гума два пъти, връщайки се между колите застава на улицата и пука и задна моя (на колата ми) дясна гума пак два пъти. И тука само да отбележа, че при пукането колата ми дори се помръдва леко напред и назад от натискането му с шилото по-гумата.
 
След което се връща до стола на който е седял прибирайки шилото в левият си джоб. Мести стола от дясната страна на пътната порта в ляво пред нея и сяда „доволен” потривайки палци със скръстени ръце. Това е. Няколко месечен тормоз без какъвто и да е претекст, мотив и основание”, разказва човекът.
 
Допълва, че жалба срещу хулигана вече е подадена в полицията, откъдето коментирали, че проверка по случая ще има.