Двойка безсрамници бяха заснети да правят секс посред бял ден на паркинг. Двамата се отдали на страстта си на предния капак на автомобил „Шкода”, докато до тях стоял трети човек. Актът свършил, когато възмутеният собственик на колата се намесил и изгонил любовниците, съобщава „Дейли Мейл”.
Охранителна камера е заснела в действие мъжа и жената на паркинг в Манчестър. Жената се е опряла с ръце на капака на колата, докато зад нея половинката й сваля клина и започва да „върши работа”. Двамата спокойно правят секс в присъствието на втори мъж, който се върти около тях и изглежда сякаш си пъха пръстите в устата на жената.
 

Безсрамното трио е принудено да напусне паркинга, след като собственикът на „Шкодата” се появява на сцената и ги гони от колата си. Те набързо си тръгват от там.
 
Случката се разиграва посред бял ден. Успява да събере тълпа любопитни очевидци.
 

„Те бяха толкова спокойни за това. Беше абсолютно откачено да ги наблюдаваш, но братовчед ми беше повече загрижен за това колата му да не се изцапа. Всички бяхме полудели, смеехме се, крещяхме – 2 ч. следобед точно пред „Асда” (паркинга) – разказва близък на собственика на обезчестения автомобил.
 
Той бил шокиран от поведението на третия човек, който изглеждал като случаен минувач покрай двойката, но изведнъж пъхнал пръстите си в устата на жената.
 
След позорната случка собственикът на колата я откарал на автомивка. 

Превод и редакция: БЛИЦ