Скандална гавра с туристи на родното Черноморие. Тризвезден хотел в курорта Черноморец блазни нашенци с примамливи оферти за "ол инклузив". Това, което обаче заварват на място гостите на хотела, няма общо с обещаното.
Хранта е много лоша, а санитарните условия са под всякаква критика. От хотела обаче не желаят да коментират случая.
 

"Още с пристигането ни първото нещо, което ме шокира бе следобедната закуска. Уж баница, а беше хляб със сирене и яйце. Предлагат ни почти само яйца – сварени, пържени.. Дават ни начупени и отхапани кюфтета и кренвирши." Това заяви в ефира на Нова телевизия Красимира, която е гост на хотела и е платила 250 лева за 4 нощувки.
 

Други гости също се оплакаха от почивната станция. "Липсваха ни хавлии по стаите, казанчето ни постоянно тече, ремонтираха ни го с някаква пластмаса", заяви мъж на средна възраст.
 

"Възглавницата ми беше с кръв. Много сме разочаровани", сподели друга почиваща в хотела.
 
След като Красимира се оплакала от лошите условия, служителите на хотела изгонили нея и семейството й. „Платила съм си още нощувки и съм изяла цялата тая помия, която ми дадоха. Не може да ме пъдят", възмути се тя и продължи да споделя за лошите условия в хотела: "Сервираха ми супа топчета, аз питах къде са топчетата, а служител на хотела ми каза, изяж моите топчета", отвратено заяви Красимира.
 
 

"В интернет пишеше едно, а като дойдохме тук, се оказа друго. Храната не е хубава и качествена, няма голям избор. Специално в нашата стая обаче е чисто", това заяви Атанас, който също гостува във въпросния хотел.