Известната като Ева Бергер порноактриса от Тула развенча някои стереотипи относно снимането на филмите за възрастни. Учителката по литература се преместила в Будапеща, за да направи кариера в този бизнес.
24-годишната рускиня разказва пред изданието "Сноб", че работата на порноактьора не е толкова лека, както много хора си мислят. "Това е тежък труд като не могат да се спечелят много пари в тази индустрия", признава Ева пред изданието. Жената (която иначе се нарича Надежда) казва, че работният ден започва от 7 сутринта.

"Пристига партньорът ми за снимките, инжектират му специален препарат, който повдига члена му. Прословутата виагра удължава времето на секса, но не повдига члена. След това ни снимат, оправят грима ни, пак снимат сюжетната част, а след това hardcore и cumshot. След инжекцията мъжът дълго не може да свърши, ето защо в Русия например cumshot го извършват с помощта на нишесте, а в Европа се продават специални вещества, имитиращи спермата", — описва трудовия си делник порноактрисата.Според нейните думи, за да заработи 1500 евро за снимки в стил gang bang с участието на няколко мъже се налага да търпи силна болка. 

"Най-добре се заплаща хардкор порното. Освен това заплатата на момичетата е два пъти по-голяма, отколкото на мъжете. А в Русия със заплащането е въобща кошмар.

Актрисата разказа пред изданието и за последната мода в порноиндустрията. Оказва се, че режисьорите предпочитат вече не знойни едрогърдести красавици, а жени с  тесни бедра и малки гърди.

Превод и редакция: БЛИЦ