Започва 2017 г. , а заедно с нея новите начинания, открития и впечатления. Предстоят ви неочаквани обрати на съдбата, към които трябва да имате известна готовност. Този тест цели именно това – да предскаже индивидуално бъдещето по един достатъчно лесен и бърз начин, който отнема само няколко минути.

Всичко, което трябва да направите е да погледнете на тази картина е да отговорите какво виждате на първо място. Сега се концентрирайте и си помислете какво най-много бихте искали да получите и постигнете през 2017 г. И потърсете своя вариант в списъка по-долу.

Око
 


Ако на картината сте видели първо око, то трябва да имате готовност за изобилие от промени, които ще ви донесе 2017. Очакват ви много приятни и изненадващи сюрпризи.

Кладенец
 


Ако първо видите кладенец, значи трябва да съберете смелост и търпение. През 2017 ще се сблъскате с редица препятствия и трудности. Но не се притеснявайте. Ще успеете да ги преодолеете с помощта на близките и роднините.

Сълза
 


За тези, които са видели първо сълза годината ще бъде сложна. Напълно е възможно в началото на 2017 да ви се случи нещо лошо. Най-важното е да не оставате в трудния момент самотни. Не се отчайвайте и помолете близките си за помощ. Така всичко ще се оправи.

Геран с геранило
 

Ако първо сте видели кладенец с геранило(черясло), то съвсем скоро ви очаква голям празник. Бъдете готови за приятни изненади и много подаръци.

Сега остава малко да почакате и всичко ще се сбъдне. ЧНГ!  

Превод: БЛИЦ