Жена с размер на сутиена 34J прави уникален номер по купони, с който събира всички погледи върху себе си – или поне на мъжете. Тя демонстрира неповторимия си талант и пред камера, съобщава „Мирър”.
Саманта Лили, родом от Русия, използва само пищния си бюст, за да си разкопчае копчетата на ризата. Или по-точно, да ги разкъса и изстреля, само поемайки си дълбоко въздух.
 

27-годишната моделка стана интернет сензация, след като сподели уменията си във видеоклип, публикуван на страница за модели във Фейсбук. „Тук има истинска сила”, гласи описанието към него.
 
Саманта уверява, че огромния й бюст е напълно естествен. Тя споделя, че стигнала до размер на сутиена DD още като била на 15.
 
Не е трудно да се досетите какви са коментарите на потребителите, изгледали хиляди пъти клипчето. „Забележително”, възхищава се един от тях. „Може ли да те заведа на парти”, пробва се друг. В своя профил пък Саманта, която живее във Великобритания, пише: „Без силикон, без фотошоп, без пластична хирургия, всичко е натурално”.