58-годишна излъгана съпруга от Ню Саут Уелс в Австралия спипа мъжа си с доста по-млада любовница и изпадайки в умопомрачение реши да си отмъсти, пише "Дейли Мейл". Тя подкарала джипа си и първо се врязала във вана на неверния си съпруг по време на движение, а след това незабавно достигнала до колата на съперничката си в любовта, паркирана наблизо, като помляла и нейния автомобил. Случаен очевидец е заснел инцидента чрез видеорегистратора на колата си.
Скандалът между тримата след това е продължил извън колите като ядосаната съпруга се нахвърлила на двамата любовчии. Никой не е пострадал, според информацията от полицията, но автомобилите били доста смачкани.

Съобщава се, че полицаите са пристигнали след подаване на сигнал и са арестували разбеснялата се 58-годишна жена. Тя е била заведена в полицейския участък, но впоследствие е била освободена без да й бъдат повдигани обвинения.

Полицията разпитала и 57-годишния мъж и 40-годишната му любовница, но не били арестувани. От органите на реда са заявили пред изданието, че  възприемат инцидента като "семеен".

Превод и редакция: БЛИЦ